Porţia zilnică de New York City

Îmi iau, aproape în fiecare seară, porţia de New York din serialul Seinfeld, pe care-l urmăresc la nesfârşit, adică over and over again, cu toate că ştiu mai toate replicile pe de rost.

Când se satură de Seinfeld, Sebi schimbă „placa” şi ne uităm la Friends, care îmi place la fel de mult, doar că Seinfeld e primul pe lista preferinţelor. Îl pot urmări oricând, oricum, oriunde, de oricâte ori şi nu cred că o să mă satur vreodată.

New York-ul este singurul oraş pe care îl iubesc doar din „văzute”, fără să fi fost încă pe acolo. Dar ştiu sigur că-mi va plăcea la nebunie atunci când îl voi vizita, pentru că l-am văzut de atâtea ori, în atâtea „ipostaze”, încât m-aş simţi ca acasă.

Acum, „stingerea”. Mă uit la Seinfeld în noua noastră cameră. :)

10 thoughts on “Porţia zilnică de New York City”

 1. Denisa, crede-mă nu vrei să ajungi la New York. Atât Seinfeld, cât și Sex and the City, Friends sau altele descriu o Americă idilică, e drept în care sunt crime, mizerie, săraci, etc, dar crede-mă, nu vrei să ajungi acolo. Mă rog, e părerea mea.

  Prima oară când am văzut America am avut un șoc: gropi uriașe în șosea, plin de homeless, mizerie enormă, iar NY chiar excelează în așa ceva. Chiar și Manhattan… cel puțin horror-ul meu era să fiu într-o limuzină la 5:00 dimineața cu un indian la volan, care se lua la întrecere cu o altă limuzină cu a cărui șofer se înjura, șicanându-se fiecare la peste 100km pe oră, lovind cratere din șosea ce te făceau să dai cu capul de tavan, etc.

  America arată bine la TV. Însă dacă ții cu tot dinadinsul să ajungi acolo, pregătește-te sufletește să vezi chestii care te vor șoca.

 2. Tudor, dacă ai şti de când vreau să îmi formez eu o părere despre NY, despre „mizeria americană”… :D
  Oricât ar fi de nasol, trebuie să-l văd eu ca să mă conving. :)

 3. @cristian: ce oferte frate? da o raita pe delta pentru decembrie acum si o sa vezi cat costa!!! cu 1.000 de dolari mai mult fata de decembrie anul trecut. Suna la agentii daca ai timp si rabdare, incepand cu data de 15 decembrie la agentii nu se mai gasesc locuri, decat la delta pe site unde sunt la suprapret!!! pe cand la klm cu 1 stop faci o economie de 1.000 de euro si doar 2 ore in plus…

  @denisuca: eu una iti urez sa ti se implineasca visul, ma abtin de la alte comentarii referitor la oras sau la oamenii de acolo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.