Poze și idei, de la alții adunate 5

Câinii preferă muzica actuală… și spațiile mici 

Sony a colaborat cu Dr. Anna Wilkinson, expert în comportamentul animalelor și membră a Asociației pentru Studiul Comportamentului Animalelor (ASAB), pentru a realiza studiul „Preferințele Muzicale ale Câinilor Domestici”. Studiul relevă faptul că 62% dintre câini preferă noile hit-uri în detrimentul concertelor de muzică clasică.

Doar 62 la sută – ia întrebați-vă prietenii și rudele dacă preferă o simfonie sau cel mai nou hit al lui Salam Beyonce. Sigur sunt mai mulți decât 62% dintre oameni! De unde rezultă că tot câinii-s mai deștepți decât oamenii. :)

Am pus comunicatul de presă aici, dacă vă interesează de ce a făcut Sony acest studiu.

Pentru agențiile de PR/comunicare: Ca să nu îmi bat eu* capul trei zile până să realizez că există site-uri care convertesc gratuit documente dintr-un format în altul (în cazul de față, .docx în .pdf, ca să îl pot urca pe Scribd), poate că nu ar strica să trimiteți mai multe tipuri de fișiere atașate la mailuri. Eu de exemplu nu am nevoie de .docx, pentru că nu îl modific în vreun fel – și nici nu ați vrea ca eu să fac asta, nu?

* Și nu doar eu, cred că e un sfat care, dacă ar fi urmat, le-ar fi util și altor bloggeri.

Fashion Days oferă un AUTOTURISM Mini în campania „Time to Win”!

La cumpărături de minim 300 de lei, iubitorii de fashion pot câștiga săptămânal vouchere de cumpărături de 500 de lei și un Mini One. Campania „Time to Win” organizată de Fashion Days, se desfășoară până pe 19 iunie 2016.

time-to-win-a-mini

O cafea gratis de la Amigo. Serios!

Dacă vă plac lucrurile gratuite (I know I do!), să știți că Amigo are acum o campanie prin care trimite gratuit prin poștă (un fel de curier) câte un plic de 28 de grame cu cafea naturală. Energie, nu vorbe, ăsta e sloganul.

Luați-vă mostra de pe www.amigo.ro!

Carte despre sex – gratuită!

Planifică Neprevăzutul, campania națională axată pe informare și educare pe teme de contracepție și viață sexuală sănătoasă, lansează e-Book-ul „Sex ca la carte – Sfaturile unui Iepuraș Prudent”. Acesta este un ghid practic de relații, contracepție și viată sexuală, destinat adolescenților și tinerilor care se pregătesc să-și înceapă viața sexuală. E-book-ul este gratuit și poate fi descărcat de la adresa: http://www.planificaneprevazutul.ro/ghid-relatii.

De ce este nevoie de acest ghid? Conform statisticilor incluse în „Anuarul statistic al României / 2015”, publicat de Institutul Național de Statistică, în țara noastră, peste 10% dintre naşteri sunt atribuite adolescentelor. În 2014, peste 18.500 de tinere au născut până la vârsta de 19 ani. Dintre acestea, 661 aveau sub 15 ani la momentul la care au născut.

Când te trezești din comă, după doi ani, și-ai mai dormi cinci minute…

Just-5-more-minutes

Who else can relate?

Poze și idei 4 | Poze și idei 3 | Poze și idei 2 | Poze și idei 1

2 thoughts on “Poze și idei, de la alții adunate 5”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.