Prima emisiune despre GPL din România

Autogaz TV s-a lansat la 1 septembrie, când eu mă plimbam prin Sibiu, aşa că n-am apucat să vă spun despre el. Este un site dedicat persoanelor interesate de instalaţiile de gaz petrolier lichefiat pentru autoturisme, dar şi celor care au deja o astfel de instalaţie montată pe maşină. Tata e direct interesat, pentru că Zamfir al lui merge de ceva timp pe gaz şi-i place. Chiar azi mi-a zis că acum consumă mai puţin decât Fordul meu. Hmm. :-?

În viitor, în cadrul emisiunii veţi găsi informaţii din domeniul GPL auto, noutăţi de la cei mai mari producători de instalaţii GPL din lume, sfaturi şi recomandări ale specialiştilor, concursuri – totul despre GPL la Autogaz TV.

Am şi eu câteva sugestii pentru prietenii care au făcut emisiunea: mai puţină mimică – ceva mai puţin entuziasm, că pare falsă toată treaba, un microfon mai bun – ca să nu se mai audă cu ecou, mai puţine poveşti despre cine ce face şi mai multe informaţii utile. Chiar mi-a plăcut partea în care aflăm care sunt modalităţile de alimentare cu GPL în alte ţări europene.

Pe viitor, pe site mi-ar plăcea să găsesc o listă a tuturor „gepelăriilor” din ţară, dacă nu chiar din Europa. Informaţiile utile sunt întotdeauna binevenite.

Dacă aveţi sugestii sau întrebări, le puteţi lăsa în comentarii, sunt convinsă că fiind la început de drum, producătorii îşi vor însuşi criticile şi vor încerca să facă emisiunea aşa cum îşi doresc „telespectatorii” să fie. Fiţi blânzi, vă rog.

10 thoughts on “Prima emisiune despre GPL din România”

      1. @Denisa Bârgău:

        Nu or fi toate acolo, dar sunt destule cat sa poti merge oriunde cu masina si sa nu ramai fara GPL. Eu inainte de fiecare excursie cu masina afara am aruncat o privire acolo. Niciodata nu am ramas fara GPL.

  1. Buna seara !!
    DAETIN UN AUDI A6 QUATTRO DIN 2000 MOTOR 1,8 T COD AJL(180cp) EURO 2 .MA INTERESEAZA DACA DIFERA INSTALATIA DE GPL FATA DE UN MOTOR NORMAL (fara turbo) ,SI CAT COSTA INSTALATIA + MANOPERA . VA MULTUMESC !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.