Prima zi de muncă din 2009

Nu-i aşa că mă urâţi deja după ce aţi citit titlul ăsta?

Da’ să ştiţi că nu mi-a fost uşor să stau atâtea zile acasă; nu ştiu cum poate Sebi să stea numai acasă. Eu fără cele două zile [şi ura continuă] în care am cât de cât un program, aş lua-o razna. Iar acum încerc să mă dezmorţesc, am pus în funcţiune boxele-şoricei de la USBmania, Ayo se-aude foarte bine din ele, fumez, beau cafea şi mă gândesc să ies oţâră la aer, să văd ce-a mai făcut Deva de când n-am mai dat eu pe-aici.

În altă ordine de idei, dragele mele bloggeriţe, cum v-ar plăcea să câştigaţi promovare pe diferite site-uri româneşti, în valoare de 1.000 de euro? Hotcity s-a gândit la noi şi organizează un concurs adresat exclusiv blogosferei feminine. Sună bine, nu?

Totul e de vânzare. Adevărat sau fals?

Părerea mea este că orice lucru are un preţ, iar ca să-l obţii, nu trebuie decât să oferi preţul corect. Şi la fel se întâmplă şi cu oamenii: fiecare om are preţul lui. Că-i exprimat în bani sau nu, este un preţ. Suntem oameni ergo avem slăbiciuni. Iar slăbiciunile noastre ne determină să renunţăm, la un moment dat, la unele principii.

Tu ce zici?

12 thoughts on “Prima zi de muncă din 2009”

  1. 1. Ca ce chestie sa te urasc? Pentru ca vrei tu? :P
    2. Parca ziceai ca te lasi de fumat! Eu nu am calcat pe de laturi decit de doua ori (doua tigari) de la inceputul anului.
    3. APROAPE totul este de vanzare. Nu este chiar asa, dar nu intru in detalii pentru ca am intra intr-o polemica fara de sfarsit…

  2. Acuma ca tot ai specificat ca un om are un pret al lui, nu neaparat in bani… tind sa iti dau dreptate. Ca eu cand ma gandesc la pret, ma gandesc automat la bani, da’ nu tot timpul asta e moneda de cumparare. :-s

  3. nina: da, dar nu in cazuri extreme, gen cancer sau alte boli oribile (ereditare). plus ca pana la urma, dc e sa`ti cedeze corpul, mori oricum.
    2/2 : prietenii deloc. e stiut ca oamenii bogati au anturajul care`i inconjoara tot timpul, dar sunt curioasa, daca brusc ar falimenta, cati „prieteni” ar mai ramane dintre toti aia veseli ca au o masa in club si le plateste altul consumatia ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.