Ce am mai primit din America

Începutul de an a fost unul bun, pentru că am primit nu unul, ci două pachete cu bunătăți din America! Deja începem să ne obișnuim și să ne placă, nu știu ce ne facem!

Pulparindo – pulpă de tamarind (un fruct) extra hot and salted, o gustare mexicană cu gust oribil. Imaginați-vă un jeleu sărat și acru… cam așa este Pulparindo; i-au pus toată sarea din fabrică și nu este deloc iute. De-loc!

Starburst – niște caramele care seamănă mult cu Maoam sau Mamba și sunt bune.

Măști de față ambalate individual, dintre care una coreeană, textilă, cu extract de cafea, pe care intenționez să o testez și să video-documentez „evenimentul”.

Chimes, niște caramele mai solide, așa, din ghimbir, îmbunătățite cu arome: original, mango, portocale, mentă și ce am omis în video: unt de arahide. Sunt bune rău, deși mi-e frică să le mestec prea intens, că țin la dinții mei. Rețeta este cu amidon de tapioca, ghimbir și zahăr.

Salt Water Taffy, adică pur și simplu caramele, și astea cu diverse arome. Sunt unele oribile… dar alea roz au aromă de scorțișoară și nu au făcut rabat, au pus scorțișoară din plin în ele. Sunt demențiale, I love them!!!

Astea sunt făcute din: zahăr, amidon de porumb, sirop de porumb, glicerină, apă, unt, sare, arome naturale și artificiale și colorant alimentar.

Și last but not least, două cupe menstruale Luna Cup. E devreme să vorbesc despre ele, dar sunt încântată de idee. Deocamdată, atât! :)

3 thoughts on “Ce am mai primit din America”

  1. Pacat ca n-ai primit Jeleurile alea „BeanBoozled Jelly Belly” :)))).
    Ar fi fost mistoo :)). Sunt alea care are au printre ele, strecurate, diverse arome (muci, voma, sosete nespalate, basina de sconcs, etc). Am murit de ras la challenge-uri din alea, ca nu stii exact ce iti pica, cand mananci :)).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.