Prin Sibiul Meu 2013

Am scris un prim articol – lung – despre vizita în oraşul Sibiu. Îl puteţi citi aici.

Chiuvetă-pian la barul Salut - Pardon din Sibiu - Prin Sibiul Meu 2013Pentru că a fost o zi incredibil de lungă, promit să vă spun toate poveştile cum dau de net şi după ce reuşesc să dorm mai mult de patru ore într-o noapte. După 30 de ani, nu mai merge să pierzi nopţile şi să te prefaci, a doua zi, că nu s-a întâmplat nimic. S-a întâmplat că toată ziua am fost zombie şi seara n-am mai fost în stare să stau la cină cu calfele. Şi toate astea pentru că am băut prea multă cafea după ora 20, înainte de a porni de la Hunedoara spre Sibiu.

Joi am vizitat din nou oraşul, numai că Răzvan Pop, omul care respiră Sibiu, are în mânecă nenumăraţi „aşi”, adică poate să te ducă pe nenumărate trasee fără să se repete. Apoi am făcut o vizită – prea scurtă, zic eu – de două ore la Ambient Sibiu, am mâncat paprikaş unguresc la restaurantul Judith Bistro, după care ne-am împărţit: băieţii [adică Toma] au jucat volei pe nisip în centrul Sibiului, iar noi, fetele, am vizitat cochetul atelier al simpaticei Diana Ribana.

Vă las cu toate pozele făcute azi. Nu am net ca acasă, aşa că pozele vi le arăt când ajung acasă. Merită aşteptarea, pe cuvânt! Sibiul ăsta e tot timpul atât de frumos sau îl înfrumuseţează Tudor special pentru noi?

Panoramă Sibiu august 2013 - Prin Sibiul Meu

Prin Sibiul Meu este un proiect AIOS organizat cu sprijinul Primăriei Sibiu.

Parteneri: Future CapitalIbis HotelAmbientStaropramenReky TravelAsociaţia Produs în Sibiu, Casa de Cultura a Studentilor Sibiu, CNM AstraEco Sport TeamJudith BistroCafe Wien.

13 thoughts on “Prin Sibiul Meu 2013”

  1. Cand mergi cu trenul de la Brasov spre Sibiu risti sa te sufoci, CFR-ul face economie la aer conditionat.
    In schimb Sibiul e un oras mondial, e al tuturor.

  2. Pingback: Cine a fost la Prin Sibiul Meu 2013 | CeMerita.ro
  3. Pingback: Cine a fost la Prin Sibiul Meu 2013 | InSibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.