Programul Ambient Total

Prin Sibiul meu 2013: AmbientV-am spus că atunci când am fost în vizită prin judeţul Sibiu, unul dintre „obiective” a fost magazinul Ambient, primul din reţeaua de magazine de tip DIY [do-it-yourself] aparţinând acestei firme. Cum firma este din Sibiu, mi se pare normal să fie tot aici şi primul magazin. Şi cred că e şi cel mai mare. Şi e foarte fain! :) Ambient tocmai a împlinit 20 de ani de existenţă pe piaţa din România, deci le urez „La mulţi ani!”; chiar merită şi o să vedeţi de ce.

Foarte drăguţi, oamenii ne-au întâmpinat nu cu pâine şi sare, ci cu nişte căşti de muncitori personalizate cu numele fiecărui participant, cu multe explicaţii şi vorbe bune plus materiale promoţionale. Mie mi-au picat la fix, pentru că sunt în căutare de gresie şi/sau faianţă plus mobilă pentru bucătărie, aşa că e inutil să vă spun că aş fi rămas în magazinul Ambient din Sibiu toată ziua şi m-aş mai întors şi a doua zi – dar n-a fost după mine, aveam un program de respectat. 

prin sibiul meu ambient 02

Ce mi s-a părut foarte interesant la Ambient este că propune un program care îţi ia grija muncitorilor/meseriaşilor de pe cap. Dacă vrei să-ţi renovezi casa, apartamentul, o încăpere sau eşti în căutarea unui meseriaş de încredere, nu mai trebuie să-ţi baţi capul cu Pagini Aurii sau cu recomandări de la prieteni sau cunoştinţe. Ambient îţi ia grija meseriaşilor de pe cap, cu acest program Ambient Total.

Tu te duci cu proiectul casei sau al lucrării pe care o vrei, ei îţi propun materialele, tu alegi ce ţi se potriveşte, plăteşti şi mai departe se ocupă Ambient de tot. Meseriaşii nu sunt angajaţi de ei, ci colaboratori de încredere, deci nu te vei trezi cu vreun „Dorel” care să-ţi ceară un păhărel de ceva ca să lucreze mai cu spor, nici cu Gigel care lucrează doar atunci când îl supraveghează şeful.

Cum funcţionează Programul Ambient Total?

CONSTRUIREA UNEI CASE. Paşii pe care trebuie să îi urmezi tu, ca un adult responsabil ce eşti, sunt următorii: alegi terenul, te uiţi să aibă căi de acces şi să fie racordat la utilităţi [apă, gaz, curent, canalizare, Interneţi!], îţi faci proiectul cu un arhitect [iar dacă nu găseşti unul, te ajută tot Ambient], obţii autorizaţiile de construcţie şi te prezinţi la Ambient.

Primeşti deja vouchere de reducere pentru că ai ales să construieşti cu ei.

Te întâlneşti apoi cu agentul tău Ambient Total, care îţi recomandă executanţi. Beneficiezi de consiliere dedicată pe toată durata proiectului, poţi face comenzi telefonice de produse şi primeşti soluţii de finanţare dacă nu ai toţi banii necesari. Dacă îţi doreşti o casă „la roşu”, îţi poţi negocia preţul final al lucrării, primeşti consultanţă tehnică, ţi se recomandă meşteri, ai transport specializat gratuit al materialelor de construcţii, poţi închiria de la Ambient sculele şi utilajele necesare construirii casei mult visate.

Următorul pas: instalaţiile. Şi aici beneficiezi de consultanţă tehnică, ţi se face un calcul cu necesarul de materiale, ţi se recomandă meşteri, primeşti soluţii pentru o casă „verde”, ai service în garanţie şi post garanţie, discounturi şi transport gratuit.

Şi în cazul finisajelor interioare ai de ales dintr-o gamă largă de produse, apoi consultanţii Ambient îţi pot face un design 3D [Criserb ne-a arătat foarte frumos ce e designul 3D şi cu ce se mănâncă el]. Tot aici se colorează vopselurile, te poţi inspira din Galeria cu idei, beneficiezi de consultanţă tehnică, discounturi şi transport gratuit şi, evident, ţi se recomandă meşterii potriviţi pentru „job”.

Dacă nu vrei să ai dureri de cap, până şi mobila şi aparatele electrocasnice le poţi cumpăra tot de la Ambient, iar dacă nu-ţi place ceea ce vezi, există şi varianta „soluţii personalizate de mobilare”.

Şi dacă tot ai casa gata, te poţi ocupa de amenajarea curţii şi a grădinii. Ambient îţi poate face un proiect de amenajare, îţi recomandă firme de peisagistică, îţi acordă discount şi transport gratuit pentru produsele cumpărate de la Ambient.

Iar la final, primeşti un cadouă de casă nouă de la Ambient.

RENOVAREA APARTAMENTULUI SAU A CASEI. Dacă nu ştii exact ce îţi doreşti, te poţi inspira din Galeria cu idei, în magazinul Ambient. Ai posibilitatea vizualizării 3D a renovării băii tale.

Ai gratuit un consilier dedicat priectului tău, care te ajută să evaluezi necesarul de materiale, va asigura aprovizionarea cu materiale şi te va pune în legătură cu specialiştii de care ai nevoie pentru lucrarea ta. Scapi, în felul ăsta, de „şantier” şi te poţi ocupa de serviciu sau de treburile cu adevărat importante. Nu că renovarea n-ar fi importantă, dar nu e mai bine să o laşi pe mâna unor specialişti, dacă ei tot există?

Ca şi în cazul construirii unei case de la zero, beneficiezi de consultanţă, discounturi, transport gratuit, o gamă largă de produse şi un showroom mai mult decât generos.

Am primit un catalog de soluţii complete pentru construcţia sau renovarea casei / apartamentului – are 480 de pagini şi găsiţi în el tot ce vă interesează. Dacă nu ajungeţi la unul dintre magazinele Ambient, îl găsiţi online, la www.ambient.ro/AmbientTotal.

Poze de la Alex Dima:

Poze de la Dragoş Asaftei:

Şi pozele mele de la Ambient Sibiu:

Prin Sibiul Meu este un proiect AIOS organizat cu sprijinul Primăriei Sibiu.

Parteneri: Future CapitalIbis HotelAmbientStaropramenReky TravelAsociaţia Produs în Sibiu, Casa de Cultura a Studenţilor Sibiu, CNM AstraEco Sport TeamJudith BistroCafe Wien.

1 thought on “Programul Ambient Total”

  1. Pingback: Cine a fost la Prin Sibiul Meu 2013 | CeMerita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.