Promoţie cu minute de la Praktiker

Pentru ca să nu mai rămâie repetentă şi anul acesta… glumesc! Pentru că se șpune că atunci când locuieşti la casă, munca nu se termină niciodată, adică ai tot timpul ceva de făcut, m-am gândit că faptul că eu locuiesc la bloc n-ar trebui să mă împiedice să-mi fac de lucru. Aşa că am ajuns la magazinul Praktiker din Deva, ca să-mi cumpăr una, alta, „de-ale gurii”.

Ultima dată am trecut pe-acolo anul trecut, când am zugrăvit, ca să cumpăr vopsea lavabilă şi altele asemenea şi când am ajuns la casă, am primit un bon de benzină care m-a scutit de o grijă [l-a folosit tata pentru motorina pe care am consumat-o pe drum… uri]. De data asta, în schimb, am primit un cupon valoric pe care îl pot transforma [bine, nu eu şi nu la propriu, se transformă în sensul că primesc ceva pentru el] în în 500 de minute de convorbiri în reţeaua Orange plus  60 de minute naţionale sau 800 de minute în reţea.

Interesant e că poţi alege cum foloseşti un cupon. Poţi să-l schimbi în minute pe abonament, în cartelă PrePay sau într-o reducere, dacă vrei să-ţi cumperi telefon, laptop sau accesorii.

Promoţia li se adresează tuturor clienților Praktiker care fac cumpărături de minimum 200 de lei, iar cupoanele sunt valabile până pe 31 mai şi dacă faceţi mai multe cumpărături, puteţi primi mai multe cupoane valorice.

Acestea fiind spuse, spor la cumpărături şi la DIY meşterit!

1 thought on “Promoţie cu minute de la Praktiker”

  1. Asta vara am primit si noi un bon de benzina de la magazinul din Constanta.Dar la noi in oras nu sunt,din pacate,magazine Praktiker.
    Ca sa fim cinstite,aceste magazine sunt raiul barbatilor cu simt practic.Al meu numarandu-se printre acestia,m-am simtit ca o criminala atunci cand nu l-am lasat sa dea decat un tur sumar prin celebrul supermarket.Am cumparat doar niste jaluzele si doua plafoniere sub indrumarea unui personal foarte amabil care ne-a prezentat toate tipurile de produse dorite plus instructiunile de montare.Bravo lor-asta inseamna comert civilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.