Publicaţiile locale împrumută reţeta „greilor”

După ce publicaţiile centrale, cu tiraj mare [în comparaţie cu ziarele locale, mai mici şi amărâte], au început să ofere DVD-uri cu filme, documentare, albume de artişti reşapaţi şi multe altele, se pare că a venit rândul ziarelor locale să facă aceeaşi mişcare.

Adevărul oferă colecţiii de filme vechi, la preţuri destul de mici pentru nişte DVD-uri originale, dar destul de mari pentru nişte simple ziare. Cotidianul are şi documentare de tot felul, Jurnalul Naţional vinde muzică pe bani puţini şi lista poate continua.

Luni, 1 septembrie 2008, cotidianul Hunedoreanul, editat de MediaPro, se vinde cu 2,99 lei. De ce un preţ atât de mare pentru un cotidian local? Pentru că se vinde împreună cu filmul „Prietenie absolută” şi este „powered by Gândul”. Să fie asta un mod de a umfla tirajul?

Nu de alta, dar am văzut de foarte multe ori oameni care cumpără ziarele astea doar pentru DVD-urile oferite „cadou”. Altfel, iniţiativa este, cred, binevenită. Un film + un ziar pentru trei lei e o afacere bună pentru cititori. Sunt curioasă cu cât le vor creşte vânzările celor de la MediaPro.

Cât despre celelalte cotidiane din judeţ, ghinion! Dacă n-aveţi un Gândul care să vă susţină, asta e.

hunedoreanul cu dvd

4 thoughts on “Publicaţiile locale împrumută reţeta „greilor””

 1. Denisuca, imi pare rau ca trebuie sa-ti spun dar ai probleme cu gramatica limbii romane. Se spune ( scrie) cotidiane ( cand te referi la publicatii ) si cotidiene cand te referi la obiceiurile tale zilnice. Si , ca sa fiu rautacioasa, iti mai spun urmatoarele : Cand te pui la punct cu limba romana da-ti cu parerea!!!Pa

 2. Stimată George (pot să-ţi zic aşa?), am greşit; se mai întâmplă, deh!
  Voi corecta în articol după ce public acest comentariu. Îţi mulţumesc pentru vigilenţă şi pentru că mi-ai atras atenţia.
  Până una alta, hai să nu ne mai dăm şmecheri sau şmechere pe blogurile altora doar ca să ne aflăm în treabă. O atitudine puţin diferită ar fi făcut diferenţa între comentariul tău şi unul pe care l-aş fi aprobat cu mulţumirea că am cititori care sunt mai deştepţi decât mine. Dar aşa… consideră că ţi-am făcut un mare hatâr aprobându-ţi comentariu. Asta ca să îţi răspund pe acelaşi ton.
  Şi încă ceva: noi, în Ardeal, nu zicem „pa”. Noi zicem „salut”, „servus” sau „ceau”. No bine, ceau!

 3. @George: Frate, nu-ti place nu citi si gata… nu cred ca te-a rugat cineva sa intri…

  Sa dai asa buzna in casa omului si sa te iei de el nu se face…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.