1 septembrie

A venit, a venit toamna…

Anul trecut, abia pe 26 octombrie simţeam că a venit toamna, dar anul ăsta, am simţit încă de zilele trecute mirosul toamnei. Nu ştiu să explic cum miroase toamna, dar eu îl simt. Mirosul.

A venit toamna

E anotimpul meu preferat. S-a terminat cu zilele caniculare, de-acum vin multe ploi, cad frunzele, se culeg fructele, legumele, se face zacusca… Ador toamna cu atât mai mult cu cât am scăpat de şcoală şi de stresul fiecărui început de an şcolar. Şi… I’m in love. Superb!

10 thoughts on “1 septembrie”

  1. heh.stiu,si aici se simte.eu fiind nascuta in anotimpul asta, am un fel de legatura cu el.
    Eu inca incep scoala – si sincer, ma bucur. M-am plictisit de lalait atata degeaba:)) Believe it or Not.
    Bafta cand incepe serviciul,si simte-te bine.Ai de ce:)

  2. Si mie imi place toamna cu toate ca nu sunt nascut in acest anotimp… pana la urma fiecare are farmecul lui: cu frunze imprastiate de vant si de bocanci in parcuri, cu ploi si somn de voie doua zile (visez…) pe muzica lor, cu prima bruma…cu primul inghet!… Hai sa numaram bobocii!

  3. Si eu tot toamna sunt nascut , si nu prea imi plac anotimpurile ploioase… Cel mai rau este ca toata deja sia marcat teritriile si in curand incepe scoala , adio disctractii, adio petreceri … stai pur si simplu si privesti imaginea ruginita.

  4. Hai s-o impartim frateste…pe toamna,evident! Si eu o port prin suflet…si-n certificatul de nastere…Cat despre scoala…pana ies la pensie…am s-o tot incep :)…

  5. Imi place toamna:). Azi era asa o atmosfera placuta. Soarele pe cerul albastru si vantul adia usor. temperatura nu sarea de 25 de grade. Superb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.