Publicitatea care te sperie

Ca să-i vinzi omului ceva, trebuie să-l sperii, au hotărât nişte manipulatori din spatele reclamelor. Să le arătăm un aragaz care e pe cale să explodeze şi apoi să le spunem că trebuie să fie responsabili şi să cheme profesioniştii atunci când au de lucru pe la ţevile de gaz. Să le arătăm un bărbat în pragul infarctului atunci când nevastă-sa a lovit maşina şi apoi să le propunem să cumpere pastila noastră de calmat. Să le arătăm că soacra ar putea să nu plece din vizita prelungită din cauză că e răcită şi apoi să le propunem să-i trateze răceala cu Ibusinus. Să le spunem că „noi trăim clipa când cei din jur o dorm” şi, de teamă că au îmbătrânit şi nu mai sunt cool, vor cumpăra o sticlă de „Iegămaistăr” [jur că aşa zice vocea din reclamă!] ca să se simtă din nou tineri.

Aţi prins ideea; au prins-o şi spammerii care nu mai ştiu cum să te determine să deschizi mailul în care ei vor să-ţi vândă ceva şi s-au pus pe treabă. Cele mai luminate minţi din „agenţie” au conceput cele două mesaje de mai jos, cu titluri cât se poate de speriecioase: 

Este un sentiment grozanic*

*mă rog, ei au vrut să scrie groaznic, dar s-au grăbit şi le-a ieşit grozanic, un fel de grozav de groaznic!

Conduci liniștit, când cei de pe sensul opus încep să-ți semnalizeze cu farurile. În astfel de momente, pulsul îți crește imediat: urmează un radar?

„Oare n-am avut viteză prea mare?” – te întrebi în sine. Poți plăti un preț mare și pentru o neatenție mică: chiar și cea mai mică amendă îți ușurează serios buzunarele.

Evită această problemă, nu plăti fără rost: link către un site de spammeri nesimţiţi

Alătură-te grupului șoferilor responsabili care utilizează detectorul de radar. Acesta este un instrument complet legal, sigur, ușor de utilizat care semnelizează imediat dacă detectează un radar în apropiere.

Profită de promoție și scapă acum de amenzile nedrepte: din nou, link către site-ul spammerilor nesimţiţi

Trimite acest mesaj tuturor prietenilor care au mașină, cu toții trebuie să afle de această ocazie!

Cu prietenie,
Ruxandra Sollomovici

Mi-a plăcut în mod deosebit formularea cu grupul şoferilor responsabili. Ţin să precizez că dacă nu ai şi o staţie de emisie-recepţie cum au tiriştii, ca să afli din timp ce „pericole” sunt pe drum, nu eşti şofer adevărat. Dacă, atunci când urci un deal, nu ţi se vede întâi antena şi apoi maşina, nu îţi meriţi permisul!

Copii dispăruți!

Stimate părinte,

știați că în țara noastră dispar anual un număr de copii echivalent cu populația unui oraș mic? Ce ați face dacă s-ar întâmpla ceva cu copilul dumneavoastră? La ce v-ați gândi, la cine ați apela?

Cu ajutorul unei soluții binecunoscute din filme, acum aveți posibilitatea să știți oricând unde se află copilul dumneavoastră: link către site-ul de spammeri nesimţiţi

Cu ajutorul mini-dispozitivului de urmărire GPS:
– puteți să vă știți în siguranță copiii, persoanele iubite
– mașina, motocicleta, bicicleta
– propria persoană, animalul de companie

Nu așteptați: acum poate fi al dumneavoastră acest emițător versatil care vă oferă siguranță: încă un lik, să fie

Vă rugăm să partajați și să distribuiți, poate salva vieți!

Cu stimă,
Daniela Stinga
(un părinte îngrijorat)

Aţi remarcat cum s-a semnat ea cu numele „real” şi a ţinut să menţioneze, în paranteză, că este un părinte îngrijorat? Păi tu nu eşti părinte îngrijorat? Nu-ţi iubeşti copilul? De ce nu cumperi mini dispozitivul GPS, vrei să dispară, să ţi-l răpească oamenii răi? Ce fel de părinte eşti tu? Nu unul îngrijorat, dacă nu cumperi produsul lor de c*cat, importat din China şi vândut la preţ de gadget adevărat!

Partajaţi şi distribuiţi, să fie bine, să placă la toată lumea.

5 thoughts on “Publicitatea care te sperie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.