Q&A cu brandurile

Ne întâlnim cu ele în fiecare zi. În medie, zilnic ne lovim de câteva mii de branduri. Americanii văd nu mai puţin de 16.000 de branduri pe zi, la noi nu cred că s-au făcut studii în sensul ăsta. Oricum, sunt multe şi le vedem în fiecare zi.

Ca bloggeriţă, am avut privilegiul de a cunoaşte îndeaproape unele branduri – cele care au înţeles că e mai bine să se apropie de oameni şi prin intermediul blogurilor, în loc să stea închise în turnul lor de fildeş şi să ne privească pe toţi de sus. Cu câteva dintre aceste branduri m-am împrietenit, aşa că m-am gândit să le propun următoarea chestie: noi le punem întrebări, prin intermediul blogului, iar reprezentanţii lor ne răspund.

Recunosc că ideea mi-a venit după ce am citit la Radu articolul „Mic follow-up la Danone”. Radu spune că noi mergem „în vizită” la branduri, iar oamenii – voi, cititorii – pun întrebările după ce vizita s-a încheiat. Şi are dreptate. Prin urmare, eu vreau să intermediez întrebările pe care voi le aveţi despre branduri, produse, ingrediente, precum şi răspunsurile primite de la branduri.

Întrebări pentru Farmec

Primul brand la uşa căruia voi bate cu întrebările este Farmec. Am vorbit deja cu ei şi aşteptăm întrebările voastre. Oana Kovacs mi-a spus la un moment dat, într-un comentariu la articolul despre gama Aslamed, că ingredientul Clorhexidină din apa de gură este foarte bun împotriva apariţiei cariilor. Maria, o altă cititoare, zice că dentista ei i-a recomandat să nu folosească apă de gură cu Clorhexidină. Avem, aşadar, două păreri diferite, de la doi dentişti. Care o fi adevărul? 

Întrebarea despre Clorhexidină va fi doar una. Aştept de la voi şi alte întrebări referitoare la produsele Farmec, iar în momentul în care se adună mai multe şi primesc răspunsurile, le veţi găsi în articolul dedicat. O să-i spun „Q&A cu Farmec” şi la sfârşitul lui voi anunţa următorul brand pe care-l vom lua împreună la întrebări.

Q&A = questions & answers, adică întrebări şi răspunsuri

1 thought on “Q&A cu brandurile”

  1. App. de clorhexidina (dupa cum vezi, ma obsedeaza :))), eu am cautat pe net si am gasit un studiu care zicea un detaliu despre cei care folosesc apa de gura cu clorhexidina fata de cei care folosesc fara, au cu 12% mai putine probleme dentare. Pacat ca n-am salvat sursa….
    Asa ca eu is curioasa… sa aflu de la cei de la Farmec de ce au ingredientul asta in apa de gura.
    Si mai is interesata si daca la cremele basic de fata (alea minunate, cu mov) nu fac si niste geluri/creme de ochi.
    Merci! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.