Răspunde-mi la telefon!

on the phone Titlu iniţial: Cu un pas în urmă. De ce? Pentru că DeCe tocmai a scris un post cu titlul Răspunde, bă, la mail [bine, fără diacritice şi cele două virgule].

De multă vreme tot vreau să scriu despre asta… unii oameni au impresia că nu îmi permit un amărât de apel sau că-mi fac un mare favor dacă-mi resping apelul şi mă sună înapoi.

NU!

Dacă te sun, înseamnă că am să-ţi comunic ceva ACUM, nu peste un minut, nu când mă suni tu înapoi. Închide-mi şi mă vei enerva. Nu ţi-am dat „bip”, iar dacă vreau să-ţi spun ceva, te sun şi o fac.

În ultimul timp, mi-am dezactivat opţiunea de afişare a numărului propriu atunci când iniţiez un apel. E o soluţie extremă, dar n-am ce face, dacă asta-i singura modalitate de a-i determina pe cei pe care îi sun să răspundă naibii la telefon.

E plină lumea [şi agenda mea, se pare] de „patroni”. Toţi au impresia că, dacă mă sună de pe telefonul de serviciu, îmi fac un mare favor şi mă scutesc pe mine de plata apelului. F#t#-i … de treabă, îmi permit să dau un telefon, ce naiba? Iar dacă te sun de pe numărul de Cosmote, o fac pentru că am abonament şi nu îmi consum două din cele cinci mii de minute moca pe care le oferă, în mărinimia lor, cei de la Cosmote cocalarilor cu telefon.

No, bine?

7 thoughts on “Răspunde-mi la telefon!”

  1. lasa, priveste partea buna,e mai bine asa decat altfel,cum fac ai mei. Aici toti >dar ABSOLUT toti dau bipuri si astepata sa fie sunati. De parca scrie Romtelecom pe usa mea.

  2. Ai amintit de Cosmote… vroiam sa scriu un articol, dar n-am avut timp sau inspiratie atunci… astia dupa parerea mea au cele mai stupide spoturi TV posibile… ultimele doua de ex: intr-unul, se-ntalneste gasca intr-o cafenea, iar disperatu’ (clientul ideal Cosmote) se enerveaza ca se duce intervalul orar gratuit, sau ce naiba pana gaseste nr-ul dintr-un alt telefon, si ceilalti rad ca niste hahalere…. iar intr-altul…asta-i cel mai nou spot, cred, cand baietii stau la o terasa, si il incurajeaza pe looserul ala, sa se bage in seama repede, caci fetele la care tragea cu ochiul tocmai se pregateau sa plece. Eroul nostru revine apoi glorios cu un numar de telefon…si prietenii rad de el ca niste hahalere ca-i lipseste un numar…”ai de sunat….:))” si asta, seara, n-are altceva de facut, decat sa incerce toate combinatiile posibile, se scuza ca un papalapte cand da chiar si de un sotz enervat. ….Si ma gandesc ca tocmai asta-i targetul Cosmote…niste disperati de intervaluri benefice, preturile in alte retele, si pe deasupra mai sunt si looseri in viata de zi cu zi…. se potriveste perfect deviza „Suntem abonati Cosmote si asta ne preocupa tot timpul” :))))

  3. Na, pe mine asta nu ma deranjeaza asa tare nici sa sun, nici sa mi se inchida si sa ma sune inapoi. Inainte cand nu beneficiam de atata telefonie si minute ieftine, recunosc, ma zgarceam si mai si dadeam bip celor care stiam ca isi permit sa ma sune. acuma, cum minutele stau pe gard, chiar mi se rupe de cine pe cine suna. Si am auzit ca vor sa bage tarife si pentru cei care sunt sunati. adica sa plateasca amandoi la fel, indiferent de cine suna. :P

  4. Tomata, ar fi interesant de văzut câţi dintre actualii utiizatori de servicii de telefonie mobilă şi-ar mai păstra telefoanele/abonamentele dacă ar trebui să plătească şi pentru a fi sunaţi.

  5. Si daca nu pot sa iti raspunda in acel moment?

    Pe mine ma exaspereaza cei care lasa telefonul sa sune cate 5 minute daca nu le raspunzi imediat, iar daca le inchizi, mai suna de inca 5 ori. Frate, daca nu ti-am raspuns in primele 20 de secunde, nu inseamna ca-ti voi raspunde daca uiti telefonul pe apel. Sau daca ti-am inchis pentru aveam o treaba, sau chiar vorbeam cu altcineva in acel moment la telefon, voi vedea cu siguranta ca ai sunat. Cele 10 apeluri consecutive nu-mi vor cauza decat panica, gandindu-ma ca cine stie ce s-a intamplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.