Răspund[em] cititorilor

A venit vremea* să scriu şi eu despre căutările prin care se ajunge pe blogul aci de faţă. Nu sunt prima, asta e clar, Nihasa** şi VisUrât*** au materiale mişto de tot şi am mai găsit, zilele trecute, „poşta blogului” şi prin alte părţi, numai că, shame on me, nu am reţinut pe unde.
Să nu mai pierdem vremea şi să purcedem, aşadar [ioi, scuzaţi-mi exprimarea, da’ tocmai am cetit un lung articol pe JEG**** şi m-a influenţat, ca de obicei. Că io mă inspir numa’ de la ăia mai buni decât mine], la a răspunde cititorilor atât de „avizi de informaţie”.

ÃŽncă o menţiune şi promit că intru-n pită: iniţial îmi adunasem multă marfă de pe vechiul meu blog, că şi acolo aveam multe căutări interesante, dar din 17 martie a.c. şi până în prezent s-au adunat de-o gustărică.

nu te mai iubesc Bine faci, că am auzit şi eu că-s rea.
virus care trimite mesaje la toata lista Nu ţi-ar fi ruşine? Ia pune mâna pe carte şi lasă prostiile! Şi ăla numa’ virus nu cred că e. Nici nu mă mir că ai ajuns la mine!
inchide messenger Deschide carte. Renunţă prostii.
Jay Rusell yahoo Da, da, şi eu am auzit că se închide Yahoo! Jay Russel e un măgar!
am gresit dar te iubesc Şi eu am greşit undeva dacă mă caută maneliştii.
texte de trimis pe messenger Uite, am eu unul gata făcut, cu diacritice, cu tot tacâmu’: „Dragii mei, este ultima dată când mă mai vedeţi pe messenger, am hotărât să îl dezinstalez şi să încerc să am o viaţă reală. Vă mulţumesc că încă nu mi-aţi dat ignore, deşi acum o puteţi face liniştiţi, pentru că oricum nu mai intru.” Bun textul? Chiar nu pot să pricep cum unii copilaşi se pot ocupa cu aşa ceva: să cauţi pe Google texte „de-a gata” pe care să le dai mai apoi altora pe messenger. Mass dus la extrem!
te iubesc si nu vreau sa mai fii suparata Şi-ai ajuns la mine? Cam ce te aşteptai să-ţi spună Google? Oricum, nu-s supărată. Aşa-s eu.
pareri despre nivea Produsele Nivea sunt OK, reclamele nu. Am scris despre asta, aşa m-ai găsit. Mai bine încearcă-le tu decât să-l întrebi pe Gogu.
iubesc romania Bine faci. Şi eu!
poze cu artima din hunedoara ÃŽn general, pentru poze, aş recomanda Google Image Search. Dar poţi încerca www.artima.ro.
frecvente satelit cosmos tv ÃŽntoarce antena puţin spre stânga, apoi mult spre dreapta, vezi dacă recepţionezi ceva, dacă nu du-te pe EvoTV. De fapt, şi OTV are streaming pe net, deci te-ai scos.
algifen …este numele medicamentului care a înlocuit Piafenul, din motive pe care încă nu le-am elucidat. Mai slab decât Piafenul, dar mai tare [cred eu] decât alte analgezice/antipiretice. Foarte bun şi Algozone Forte. Ai noroc, ai ajuns la o specialistă!
expresi despre mama mea Expresii, cu doi i, da? Şi să ştii că nu e frumos să cauţi pe net expresii despre mama ta, că rişti să găseşti! Da’ pe tine cine te-a lăsat singur pe net, puişor?
kaufland Love-hate relationship. Can’t live with it, can’t live without it, Goddamn!
parerea tinerilor despre presa Foarte bine că mai interesează pe cineva părerea tinerilor despre presă. O să-mi exprim şi eu mai des părerile… în viitor.
vreau sa citesc revista cosmopolitan Fă-o! O să afli unde este poziţionat anusul la bărbat şi multe alte subiecte lipsite de orice substanţă, gen bârfe de la Hollywood sau cum să […whatever…] în 10 paşi simpli. Şi multe, multe alte nimicuri. Şi acum pot să zic… nu am mai citit Cosmopolitan din decembrie 2006 [!] şi n-am avut nici un simptom, de nici un fel. De fapt, am câştigat nişte timp, am râs mai puţin… cam atât. Una peste alta, nu îţi recomand să citeşti revista Cosmopolitan
de vazut pe messenger Huh? Există recomandări de genul ăsta?
statusuri de YM Subiectiv***** avea unul tare de tot: „Număr proştii din lista de messenger, dacă te-am sărit dă-mi un buzz”
buddy annoyer Yes, you are.
cum trimit mesaje gratis Ori prinzi telefonul lu’ tati când e la baie, ori te iei după cei de mai sus şi scrii prostii pe messenger, ori cu un porumbel. Metode sunt.
stefan ciocan ziarist Este. Şi încă bun.
concurs tigari winston S-a terminat, futu-i! Şi am uitat să particip.
cele mai stupid mass Sunt alea pe care le găseşti pe Google şi le dai ca şi cum ar fi de la tine. De fapt, e o contradicţie în termeni aici. Stupid şi mass-message? Da, bine, recunosc, şi eu mai trimit, dar numai când am ceva important de comunicat sau când mă roagă De Ce******.
reclame Cillit Bang video Ştii, de ceva timp s-a lansat YouTube, recomand să cauţi acolo „video”. Sau pe IQads, pentru reclame.
nivea visage spot cu vocea aia enervantă. Nu-mi aminti! Sau „Don’t remember me”, cum ar zice o blondă simpatică.

Bun, gata. That’s it, people, we came, we annoyed, we gave answers, time to sleep. Offf, cineva să mă tempereze, am început să scriu în romgleză şi nu e bine.

Şi acum, dacă mai aveţi răbdare, legenda [inspirată tot de dragul de Darius. Hoaţă!!! Na, mi-am făcut autocritica, îi bun aşa, DumneJEGule?]
click pe steluţe ca să vedeţi la ce m-am referit pe sus. Observaţi, vă rog, că steluţele sunt puse în ordinea apariţiei în text a blogurilor citate, deci să nu te iei de mine iar, Darius, că blogul tău ar fi de patru stele şi al lui De Ce de şase.

*

**

***

****

*****

******
Over and out.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.