Replica merge pe-al şaselea…

…an de existenţă. Adică a împlinit, luna asta, cinci anişori. Cinci ani de dat replici politicienilor care le-au meritat, cinci ani de reportaje mişto, analize de bun simţ, pamflete descoperite, în fiecare joi, cu sufletul la gură ş.a.m.d.
Din ăştia cinci, eu am stat pe-acolo doar vreo doi-trei şi, aşa cum i-am spus şi redactorului şef, Ciprian Iancu, sper – sincer – ca peste încă cinci ani să pot spune şi eu că „în ultimii cinci ani am lucrat la Replica„.
Cum celor de la Replica nu le plac festivismele, timp de cinci ani şi-au făcut treaba cu seriozitate, iar acu’ au zis că merită să sărbătorească, dar alături de ceilalţi colegi din presă şi de toţi cei care au trecut prin redacţie şi nu alături de cei despre care s-a scris în Replica de-a lungul timpului.
Atmosfera de la chef a fost mişto, să-şi bage unghia-n gât cei care au fost invitaţi şi n-au venit. Nici nu ştiţi ce-aţi pierdut… iar dacă vreţi să aflaţi, Sebi, mult mai răbdător şi conştiincios decât mine, a postat deja de ceva vreme impresii şi poze, în stilu-i neconvenţional. Aşa că luaţi de vă delectaţi aici [click, deci!].

Denisa [chef Replica] 1

Denisa şi Sebi [chef Replica] 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.