Resigilata, mâine-i gata!

Aseară, în loc să mă culc la o oră normală, ca oamenii normali, am intrat pe pagina cu produse resigilate de la eMAG.

Resigilatele astea sunt produse care fie au ambalajul original deteriorat, fie au mici defecte: zgârieturi pe rame sau ecrane, câte un pixel mort sau care stă mereu aprins sau care nu se aprinde verde sau roşu, prin urmare, sunt vândute la preţuri considerabil mai mici. Vorbim despre reduceri destul de mari, chiar şi de 54 la sută. Eu am pus ochii pe câteva produse, nu că aş fi chitroasă [sau?], dar chiar nu ţin la cutiile în care vin produsele mai mult decât la banii pe care îi economisesc cumpărând un produs resigilat.

Iată câteva exemple:

Sunt, cred, mii de produse resigilate în oferta eMAG, eu abia am ajuns la pagina 145, dar mai trebuie să fac şi altceva, chiar dacă azi e cea mai lungă zi din an.

P.S. total offtopic: Au mai rămas şapte zile!

11 thoughts on “Resigilata, mâine-i gata!”

  1. Din moment ce au fost returnate e greu de crezut ca sunt intr-o stare perfecta de functionare. Probabil se bazeaza pe faptul ca urmatorul cumparator nu va fi la fel de vigilent si nu va returna produsul. Sau poate unii sunt mai putin pretentiosi si vor folosi un anumit produs chiar daca are un mic defect.

  2. am cumparat eu 5 produse resigilate de la emag de-a lungul timpului (cea mai recenta achizitie a fost un tv samsung 81cm). tin sa mentionez faptul ca n-am avut niciun fel de probleme cu ele. in total am economisit undeva spre 7 milioane, motiv pentru care voi continua sa „vanez” produsele resigilate, pentru ca se merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.