Revicel, cremă anticelulitică cu ardei iute şi alge marine

Zilele astea voi testa crema anticelulitică Revicel, cu ardei iute şi alge marine, în cadrul unei noi campanii Trender.

Am primit două cutii a câte 200 ml, una dintre ele o voi folosi eu, iar cea de-a doua va merge la Andreea, „îngerul meu păzitor”, care mă duce de mânuţă la sală atunci când febra mea musculară zice „azi nu!”.

Pentru că am primit coletul doar de câteva minute, o să vă spun cu ce „se laudă” Revicel pe cutie, urmând ca despre efectele sale să vă povestesc după ce o voi fi folosit. Oricum, rea nu are cum să fie, pentru că eu sunt fană „all things spicy”, iubesc ardeiul iute şi în mâncare, deci e de bine. 

Crema anticelulitică Revicel este un produs revoluţionar care îmbină efectele pozitive ale extractului de ardei iute cu cel al algelor marine, rezultatul fiind arderea grăsimilor, eliminarea celulitei şi a vergeturilor şi asigurarea echilibrului biologic al pielii.

   

Revicel contribuie la:

 • diminuarea ţesutului adipos subcutanat, redistribuirea armonioasă a adipocitelor, creşterea elasticităţii şi fermităţii pielii
 • regenerarea pielii îmbătrânite şi eliminarea depozitelor de toxine prin drenajul sistemului limfatic
 • hidratarea pielii în mod corespunzător, prin asigurarea necesarului de nutrienţi la nivel celular
 • întărirea ţesuturilor de consolidare şi conjunctive, diminuarea aspectului de coajă de portocală şi eliminarea celulitei persistente.

După patru săptămâni, pielea devine mai fină, microcirculaţia revine la normal, iar efectele celulitei sunt vizibil înlăturate.

Crema anticelulitică Revicel este produsă în China şi importată în România de Nature 4 Life, din Timişoara.

Va urma. :)

10 thoughts on “Revicel, cremă anticelulitică cu ardei iute şi alge marine”

 1. poate nu scrie pe cutie, dar e important sa masezi bine si viguros zona pe care aplici crema, eventual sa`ti cumperi o „caracatita” din aia de masaj pentru rezultate optime.

  1. Clara, sper că realizezi că tocmai m-ai făcut pişcotară. Ai venit în „casa” mea virtuală şi mi-ai aruncat dulceaţă pe covoare. Îţi mulţumesc şi nu te mai aştept pe aici.
   Când o să-mi iau salariul de la proprietarul blogului, o să mă asigur că ştie că nu îmi merit în totalitate banii, pentru că nu mai scriu la fel de bine ca la început. Cine ştie, poate că o să mă dea afară!?
   O, stai. De fapt eu sunt proprietara blogului şi îmi dau singură „salariul”, dacă rămâne ceva la sfârşitul lunii.

 2. Eu abia mi-am cumparat-o, speram sa gasesc ceva pareri mai consistente pe online dupa utilizare.. Vad ca tu nu ai revenit cu un alt articol, cum a fost crema, daca ai folosit-o? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.