Roberta Anastase. Numere

Roberta Anastase s-a măritat astăzi. Cum nici un astfel de eveniment nu trece neacoperit de presă, toate televiziunile i-au îndesat câte un microfon în faţă doamnei. Şi reporterii i-au pus tot felul de întrebări, printre care: “Am înţeles că la nuntă aşteptaţi 400 de invitaţi, este adevărat?”.

“Aşa este”, a răspuns Roberta Anastase.

Sunt curioasă cine i-a numărat şi câţi invitaţi are, de fapt, doamna parlamentar. Sper că restaurantul la care face nunta îi va calcula vreo trei mii de meniuri, aşa cum şi ea a numărat mai multe voturi decât erau oameni în sală.

“În noaptea de 15 septembrie 2010 a condus şedinţa în care Camera Deputaţilor a votat legea pensiilor. Roberta Anastase, în calitate de preşedinte de şedinţă, a supus proiectul la vot şi a constatat îndeplinirea cvorumului şi adoptarea legii, deşi în sală se aflau doar 80 de deputaţi. După părerea doamnei Anastase ar fi votat peste 160 de deputaţi, chiar 270”. [sursa]

Şi Adrian Năstase ar fi trebuit s-o invite tot pe Roberta Anastase să-i numere ouăle. Poate aşa îi ieşeau două la numărătoare.

2 thoughts on “Roberta Anastase. Numere”

  1. Păi este o mică diferență. Obiceiul în Parlament este să se voteze la 2 mâini (dacă nu la mai multe). De unde să știe Roberta că exact în ziua respectivă toți s-au hotărât să dea “doar” un singur vot.

    Pe de altă parte, la nuntă nu mănânci și din farfuria vecinului. Deci e greu de făcut o comparație :)

  2. Nici o problema daca pun 3000 de meniuri. Poate in sala sunt 400 de invitati, iar restul pana la 3000 trimit darul de nunta prin plic :) nu o sa iasa in minus oricum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.