Rock me like a hurricane!

Prima dată când au venit în România, n-am mers la concert pentru că era la Bucureşti şi… [din] cine ştie ce alte motive. De data asta, nu mai vreau să ratez concertul Scorpions. Prin urmare, sâmbătă, 10 noiembrie, voi vom merge la Sibiu, iar începând cu ora 20.30, voi asculta, fotografia şi vibra pe muzica trupei Scorpions.

Sibiul e aproape de Hunedoara, 100 şi ceva de kilometri, intrarea e liberă – concertul e oferit de Ambient, iar tata are maşină. Şi mai e şi fan Scorpions, deci chiar nu am cum să nu merg! Să mergem, pardon.

Mai merge cineva? Ne întâlnim în Capitala Culturală Europeană? Păcat că-i noiembrie şi e prea frig pentru o cafea băută la o terasă, dar bine-a fi şi… la vară cald!

10 thoughts on “Rock me like a hurricane!”

  1. Voi fi si eu acolo ;) Taman ce-am dat de postul tau … HABAR N-AVEAM ca vin Scorpions! (a se citi: „ce promovare de toata jena a avut concertul”). Am ratat Rolling Stones si Purple … n-am de gand sa ratez si Scorpions.

  2. Pingback: Concert Scorpions - 10 noiembrie 2007, ora 19:00, Sibiu - Asa gandesc EU
  3. Hehehe…ce bine ca stau tocmai in Capitala Culturala..se anunta un show de zile mari…mai ales la cat de mediatizat e concertul asta prin Sibiu…n-am sa+l ratez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.