Românii sunt deştepţi

Pe Internet, noi, românii, suntem făcuţi în toate felurile. E suficient să fi văzut măcar o ştire despre nişte „români” care au făcut măgării prin alte ţări ca să vă faceţi o imagine despre felul în care suntem văzuţi „la o simplă căutare pe Google”.

Intră în scenă ROM, cel mai românesc baton de ciocolată, care ne provoacă să fim prima ţară din lume care îşi schimbă imaginea pe Internet.

Ştiţi că Google arată sugestii de căutare atunci când scrii ceva în căsuţa de căutare. E ca o nevastă care crede că le ştie pe toate şi care nu te lasă să-ţi termini vorba şi vine repede cu o sugestie. Din păcate, sugestiile în cazul căutărilor după „românii sunt”, „Romanians are” sau „le roumains sont” nu sunt dintre cele mai bune. Adică-s chiar nasoale. Prin urmare, dacă am efectua cu toţii câte o căutare după sintagmele Românii sunt deştepţi, Românii sunt inteligenţi, Românii sunt creativi, Românii sunt muncitori, Românii sunt frumoşi, Românii sunt buni, lucrurile se vor schimba.

Să-i facem României un cadou de ziua ei şi să schimbăm în bine imaginea noastră pe Internet!

10 thoughts on “Românii sunt deştepţi”

  1. Alooo!!! Tu cum ai facut romanii intr-o postare de-a ta mai veche? Daca ai uitat, ti-aduc eu aminte : „Romanii sunt analfabeti”. Pentru ce ai scris asa? Acum o intorci!!!

  2. Intentia e laudabila dar nu are sens sa modificam rezultatele unui motor de cautare. Bun, daca ne satisface motorul de cautare atunci merita sa incercam. Mai bine facem o campanie de genul „italienii sunt …” sau „francezii sunt …” si le scriam ceva de rau :-)

  3. Pingback: Românii sunt deștepți | Oglinda De Vest .RO
  4. E o incurcatura aici. E o diferenta intre inteligent si destept. Romanii sunt inteligenti, dar nu stiu sa-si foloseasca inteligenta din cauza orgoliului si prostiei (binenteles e valabil la majoritatea nu la toti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.