Am fost la sală

Şi mă mai duc!

Ziua de ieri n-a început deloc bine. După o săptămână grea şi cu prea mulţi nervi, joi dimineaţă, pe la 7 jumate, m-a sunat al meu şef să mă anunţe că pe site-ul ziarului n-a apărut nimic. Uitasem să verific ora serverului şi în loc să apară toate articolele la 6, s-ar fi publicat pe la 8. Încă 25 de minute şi apăreau, da’ cum să mă lase şefu’ să dorm când hunedorenii n-aveau ce citi?! Şi când te trezeşti cu nervi, nu mai poţi adormi la loc; sau cel puţin eu nu mai pot adormi. Noroc că mă culcasem pe la miezul nopţii şi nu la 3-4-5 AM, cum mi-era obiceiul. 

Apoi, toată ziua m-am simţit rău, din diverse motive. Apoi a trebuit să caut prin „colecţia” de bijucării nişte chestii, să le pozez şi să trimit cuiva pozele. Se făcuse deja 3 PM şi la 5 urma să mă întâlnesc cu Andreea, îngerul meu păzitor, cea datorită căreia am şi ajuns ieri la sală.

Deci scuze se găsesc tot timpul ca să amâni mişcarea; şi azi aş putea motiva că am febră musculară – în ciuda faptului că aseară am luat o aspirină şi am făcut un duş fierbinte când am ajuns acasă – sau că e prea frig afară ca să mă deplasez până la sală. Dar n-o s-o fac, pentru că şi Andreea e în aceeaşi situaţie ca şi mine: vrea să meargă la sală, dar nu singură. M-a găsit pe mine, ne înţelegem foarte bine, iar dacă nu merg cu ea la sală, o să fie dezamăgită.

Cel mai amuzant aparat din toată sala aia este „Bucificatorul”, cu care mi-a făcut cunoştinţă Ramona, o prietenă de-a Andreei [sau „de-ale Andreei”?]: e o platformă pe care te aşezi cu picioarele şi care te scutură într-un hal… :)) e ca şi cum ai dansa din buric, doar că tu nu faci decât să stai în picioare şi să te laşi scuturat. Funny.

Bineînţeles, preferata mea e banda de alergare; ce nu-mi place este că afişajul electronic îmi arată câte calorii am „pierdut”: când ajung la 10 calorii sunt deja oarecum obosită şi mi-e o ciudă de mor. Mă simt ca tanti aia din reclama la Dacia: „Doar atât?! La valoarea mea?”.

Azi merg din nou la sală, iar dacă în zilele următoare nu mai vedeţi nimic nou pe blogul meu, să ştiţi că e din cauza febrei musculare.

Articolul ăsta nu ar fi existat – la fel ca şi „mersul la sală” – fără campania Obiceiuri sănătoase iniţiată de Activia.

3 thoughts on “Am fost la sală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.