Să declarăm vinerea „No Emoticon Day”

Am spus de mai  multe ori [de exemplu aici şi aici] că-mi plac emoticonurile/emoticoanele/whatever. Îmi place să le folosesc în discuţiile lejere pe care le port cu prietenii pe messenger, le mai folosesc şi pe blog, sunt simpatice. Da’ când văd, pe site-urile unor ziare care se vor serioase şi cele mai citite [din judeţ], semnele : ) sau : )), îmi vine să urlu. Nu poţi să te declari serios, când ai pe site titluri ca: „Dansul pâinii, la fundul gol :) (VIDEO)”, „VIDEO: A căzut de fericire :) !” sau „Pavarotti ascunde-te! N-ai nicio şansă cu şoferii români. :) (VIDEO)”.

Aşa că m-am gândit să declar vinerea – dacă nu fiecare zi de vineri, măcar vinerea asta – ziua fără emoticoane. Poate aşa, sâmbătă n-o să văd pe site-urile de ziare nici un simbol de genul „două-puncte-paranteză-paranteză”. Şi nu ne-ar strica nici nouă o cură de dezemoticonizare, nu credeţi? Era să „zic” două puncte paranteză. Hmm, e boală grea!

Promo: Chiar daca nu folosesti emoticoane, poti sa folosesti Yahoo Messenger pe noul ZappE@sy.

10 thoughts on “Să declarăm vinerea „No Emoticon Day””

  1. Nu stiu daca ajuta cu ceva faptul ca noi nu folosim emoticoane, cred ca ideea era ca ziarele nu ar trebui sa o faca, mi-ar placea sa vad seriozitate de la jurnalele din romania dar sincer am renuntat in urma cu ceva timp sa le urmaresc constant, o fac doar ocazional si in legatura cu anumite stiri si asta pentru ca nu am reusit sa gasesc un junral cu adevarat bun.

  2. Si eu am ramas masca atunci cand am vazut emoticoane in titlurile ziarelor online.
    Ne prostim pe zi ce trece.
    Nu mai lipsesc acum decat articolele scrie cu „k”, „sh”, sau mai stiu eu ce.

  3. sunt de acord cu Virtual.. nu vad problema folosirii emoticoanelor (desi eu nu prea le folosesc).. ba din contra, fara ele ar fi plictisitor..

    @in schimb nu-mi place cand vad ” : ) ” in titlul articolelor de pe vreun site serios din tara..

  4. Da, vorba lui Ovi, e tot ce ne lipseste. Limbajul ala retard de mess sa intre si in presa. Sa nu mai punem liniute, sa nu mai punem virgule. In curand nici nu ne vom mai sinchisi sa acordam subiectul cu predicatul..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.