Cum recunoşti un produs fabricat în România?

[…] O a treia metodă este să verifici codul de bare. Iata structura generala a codului numeric (cod de bare): P: Prefixul este fie codul ISO al ţării respective, fie prefixul EAN de ţară al Organizaţiei Naţionale EAN. Pentru România, codul organizaţiei EAN este 594 iar cel ISO este 642. Mai multe poţi afla de pe site-ul produsin.ro, un site despre produsele româneşti.  Este un site numai bun de pus pe rană şi în bookmarks, mai ales de către cei care încă mai suntem mândri să fim români [cu un singur r, Arhi!].

7 thoughts on “Cum recunoşti un produs fabricat în România?”

  1. Sa susti produsele romanesti inseamna sa fi putin matzokist…Am cumparat un telefon facut la Jucu si sunt de parere ca un tamplar il finisa mai bine pe genuchi la el in atelier .Sa mai amintesc de Logan , la care mi-a cazut scutul dupa 500 de km ?

  2. Sa-ti mai spun de-o metoda vazuta doar in Radauti, si la Fidelio. Erau ambalate in pungi normale pe care le cumperi in suluri de unde vrei tu, cate 1 kg de faina, de zahar, de condimente. Aveau facute cate un nod in capat pe care aveau eticheta de Fidelio, ma simteam de parca eram la piata. Alea sigur erau produse romanesti….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.