Să[-i] reciclăm!

Dan Dumitrescu a venit cu o idee faină: să aruncăm pliantele electorale într-o cutie de carton. Cum el o va pune în practică doar în Bucureşti, fiecare dintre noi ar putea face acelaşi lucru în scara în care locuieşte.

Un prieten mi-a povestit că în America există câte un coş de gunoi în fiecare scară, sub cutiile poştale. La cât spam primesc ei prin poştă, probabil că ar fi plin de pliante pe jos şi aşa s-a ajuns la ideea asta. Deci: cutii de carton şi să-i reciclăm pe candidaţi. Adică pliantele lor, mă scuzaţi. :D

via Sebi

2 thoughts on “Să[-i] reciclăm!”

  1. da. buna ideea. pacat ca ia venit ideea doar in campanie electorala. oare daca oamenii pun in cutii pliante de la supermarchet, dan dumitrescu le va duce la reciclat si pe acelea?…sau doar pe cele electorale?…..is curios sa vad cate daca oamenii chiar vor pune pliantele acolo ( ma cam indoiesc, deoarece oamenii cu bun simt sunt o raritate in romania)

  2. Chestia asta există mai peste tot în Europa. Mai au şi abţibilde puse pe clapa de la cutia poştală: “fără reclame, vă rugăm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.