Nu mai loviţi copiii în cap!

Bogy lansează un fel de campanie îndreptată împotriva celor care dau în copii.

stop violentei

Nu mai loviţi copiii în cap! Aveţi grijă cu oasele lor pentru că sunt fragile. Nu vă enervaţi pentru că a căzut, că doar vorba aia, e copil. Nu ştie nici să vorbească, dar te aştepti să meargă mai bine ca tine. Schimbaţi-vă comportamentul faţă de copii şi veţi vedea că în viitor, această schimbare va radicaliza copiii României.

Aici.

5 thoughts on “Nu mai loviţi copiii în cap!”

 1. A-ti lovi copilul in cap e un act de barbarie spatana, adusa in postmodernitate.
  Cum poti lovi pe cineva in cap cand cu capul gandeste si rationeaza? Parinti fara rosturi de oameni mari.
  O intrebare? Tu (sau dvs., dupa caz) esti autoarea fotografiilor de pe blog?
  Sunt superbe.

 2. Liviu, eu [fără pronumele personal de politeţe, cam fac alergie] sunt autoarea majorităţii fotografiilor de pe blog. La cele care nu sunt făcute de mine am specificat sursa, în 99 la sută din cazuri – sper. :)

 3. A-şi lovi copilul, în general, e abuz. Şi cred că sunt şi alte metode de a educa un copil, fără lovituri şi bătaie. Faza cu „unde dă tata/mama creşte” e depăşită.
  Mai mult, a bate un copil cred că exprimă neputiinţa ta ca adult. Da, sunt mai mare, mai tare, te bat pentru că pot. Nu mai am ce să îţi fac, mă recunosc învins de comportamentul sau atitudinea ta şi recurg la argumentul suprem: bătaia.

 4. Ce vorba expirata: unde da mama sau tata, creste carne. Da… Si daca ii dai in cap si-l ticnesti de mic, nu-ti da el cand va fi mare, iar tu batran, cate o serie de scatoalce de sa-ti moaie spinarea cocosata? Parinti iresponsabili. Are dreptate Adrian O.
  Vorba aia: Daca esti prost cand esti mic, cand esti mare numa te joci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.