„Să nu renunţi niciodată”

Ăsta e titlul filmuleţului de mai jos. Un om care părea că a ajuns la capătul puterilor, deprimat şi aşteptându-şi sfârşitul la o vârstă la care alţii se consideră „în floarea vieţii”, a luat-o de la capăt. Şi dacă el poate, n-oi putea eu să îmi schimb cariera?

via Sebastian Bârgău

11 thoughts on “„Să nu renunţi niciodată””

  1. Foarte tare ca exemplu de viata si foarte motivant.
    Iti recomand sa incepi cu niste exercitii iar daca iti iese atunci incearca si cu jobul.

  2. De la 85 am ajuns la 64 in 5 luni.Si da.E suficient ca tu sa crezi in tine.Daca ceilalti nu cred in tine nu e nici o problema.Le poti demonstra oricand ca se inseala.Dar daca tu nu crezi in tine…Deci…Multa bafta!

  3. Totul este sa iti doresti cu adevarat o schimbare, sa nu tot amani lucruri de facut pe ziua de maine, cum toti avem obiceiul sa facem. Cheia succesului este sa incepi cu lucruri marunte care nu iti fac o placere deosebita si le amani mereu si sa le faci imediat cum ti-ai amintit de ele, si usor usor o sa ajungi sa capeti incredere in tine mai mult si sa realizezi ca nu e chiar asa dificil sa faci ceva ce ti se parea greu la inceput. Totul depinde de TINE si cum gestionezi lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine.

  4. Nu pot spune decat ca mi`au dat lacrimile..si eu il am pe tatl meu paralizat..dar este mai grav decat tipul asta…are incredere in el si sper ca niciodata sa nu`si piarda speranta ca va putea merge!!Bv lui ca uite cu vointa a reusit si incredere in el!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.