Caut spumă pentru păr cu fixare flexibilă

Şi degeaba caut, că fabricanţii de produse de hair-styling au făcut ei un focus grup şi-au ajuns, se pare, la concluzia că NIMENI nu cumpără nimeni spuma de păr ca să-şi aranjeze puţin părul, oamenii au nevoie de fixare ultra-rezistentă… 

De câţiva ani folosesc, destul de rar, ce-i drept, Foaming water de la Londa Trend. Este singurul produs cu fixare flexibilă, care nu-mi transformă părul într-o chestie ţeapănă ca o cască de motor. Din păcate, fie pentru că nu a fost promovat suficient, fie pentru că oamenii chiar nu îl folosesc, de câţiva ani îl găsesc tot mai rar. În Hunedoara, singurul magazin în care l-am mai găsit este Profi. Cei de la Kaufland preferă să ţină o grămadă de bălării pe rafturi, dar nu şi produsele pe care le caut eu. De exemplu, găsesc cinşpe-douăzeci de tipuri de pastă de dinţi, de la cea mai ieftină dubioşenie gen Astera, până la Sensodyne, dar nu şi pasta de dinţi AslaMed de la Farmec, care e cu adevărat bună.

Mi-am zis că dacă tot îmi fac cumpărăturile de la Kaufland [tocmai din motivul invocat mai devreme, şi anume faptul că aici găsesc toate „bălăriile” posibile], aş putea încerca o altă spumă pentru păr. Trebuie să fie una cu fixare normală.

Pe naiba! Pe cuvânt că absolut toate spumele pentru păr promit fixare rezistentă, ultra-rezistentă, mega-rezistentă şi, cea mai tare, ultimate-strong! „Tăria” produselor este indicată în partea de jos a ambalajului, prin nişte pătrăţele. Asta pe care o folosesc eu are un singur pătrăţel, pentru că oferă fixare flexibilă, dar în Kaufland cea mai „moale” spumă pe care am găsit-o este de la Garnier, cu două pătrăţele şi fixare „strong”. Restul au câte patru sau cinci pătrăţele, iar cea cu fixare „ultimate” are şase pătrăţele. Oare i-or fi pus ciment în compoziţie?

Neavând de ales, mi-am cumpărat spuma Garnier cu „doar” două pătrăţele. Dar nu pot să nu mă întreb: la oamenii normali, care nu se gândesc cu groază că dacă bate vântul e posibil să li se fâlfâie părul, nu se gândeşte nimeni? Londa mai fabrică produsul Foaming water sau l-a scos de pe piaţă pentru că nu era rentabil?

Nu pot să nu folosesc nimic, pentru că am un vârtej „în vârful capului” care-mi face părul să stea dubios şi trebuie aranjat cumva.

Astea-s #FirstWorldProblems, ştiu, da’ dacă le am şi pot să le rezolv, de ce să nu o fac? :-<

11 thoughts on “Caut spumă pentru păr cu fixare flexibilă”

 1. Nu vreau sa fac reclama dar iti recomand daca gasesti la cineva colo in Hunedoara:
  Spray ultrafin pentru finisare SATINIQUE™.
  Sotia il foloseste de 4 ani si a avut aceeasi problema ca si tine.

  1. @Cornel: Da’ poţi să faci reclamă, că nu ne amendează CNA-ul sau ceva. Satinique e de la Amway, am găsit pe net. Şi cred că o să-mi comand, dar nu acum, mai stau câteva luni până o termin pe asta de la Garnier. :))
   Merci de info!

 2. Buna. Nu stiu daca o Sa mA crezi, dar am primit de curand o spuma de la nivea care, desi este categorizata ca ultra strong este cea mai flexibila spuma de care am dat pana acum. Chiar am ramas surprinsa, pentru ca, avand par lung nu imi permit in general sa folosesc spuma, dar pe asta o tolerez foarte bine. Nici nu simt ca am vreun produs in par, atat ca il face usor de aranjat si stopeaza electrizarea. Unde mai pui ca miroase si foarte bine:-)

 3. Eu folosesc o spuma pe care scrie „Intesa forte”.Costa 5 lei(incredibil,stiu!).Am luat’o intr-o seara.A fost singura optiune de la non-stop-ul deschis atunci si de mai bine de un an e singura pe care o folosesc.Ti-o recomand si daca nu te ajuta ti-o cumpar eu!:)

 4. Cand am vazut titlul, direct la Londa m-am gandit, dar eu ma gandeam la aia la tub gri si mai e de la taft, e in jur de 15lei, si e cum e asta pe care il ai pus aici, e un fel de parfum, dar daca insisti cu el iti intareste parul cum face fixativ daca insisti. Deci cateva „puf-uri” si e de ajuns, flexibil!:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.