Say my name!

Astăzi am primit un plic cu nişte chestii pe care le comandasem online. În locul numelui de familie – Bârgău – este scris ceva indescifrabil; eu am completat un formular pe net, iar ei au tipărit pe etichetă ceea ce se vede mai jos:

denisa

Sebi zice că poştăriţa sigur ştie ASCII, altfel nu-şi explică cum de mi-a ajuns plicul. Secretul e altul: la câte chestii primesc prin poştă, mă ştie deja. Altfel n-aş găsi în cutia poştală chestii care nu-mi sunt adresate, doar pentru că plicurile sunt ceva mai voluminoase.

10 thoughts on “Say my name!”

  1. daca iti comanzi si tu tot felul de minuni de prin finlanda sau io mai stiu ce alte tari cu transcriere d-asta chirilica, normal ca se intampla neintamplate. postarita merita prima de craciun, clar de tot

  2. tanti postaritza avea adresa :P si acolo a citit diacriticele din Denisa…. si gata… oricum Bargau ar garanta o livrare sigura…

  3. Acuma sa fim sinceri, la ce echipamente foloseste posta romana.. e de mirare ca inca mai pot tiparii ceva. E bine ca cei de la sortare au descifrat ce e acolo, asta pana la postas. Si mai e varianta sa o fii dat expeditorul asa.. ceea ce ar fii si mai trist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.