Se caută o fată frumoasă. Şi deşteaptă. Şi cu personalitate

Ştiu că eşti pe-acolo, pe undeva, şi citeşti acest articol. O să-ţi placă ceea ce vei citi.

boots logo Cel mai celebru brand britanic de cosmetice îşi caută beauty-icon-ul în ROMÂNIA.
BOOTS Nº 7 a lansat, începând cu 1 septembrie 2008, concursul „Vrei să fii imaginea Nº 7 în România?”, primul de acest gen din România. Concursul îşi propune să identifice fata care va deveni imaginea mărcii de cosmetice Nº7 în România.

Chiar tu poţi fi aceea. Eşti frumoasă, carismatică, ai o personalitate puternică şi aspiraţii, dar probabil că ai stat departe de lumea modellingului? Acum e momentul să te afirmi. Ai ocazia unică de a deveni imaginea Nº7 în România şi nu trebuie decât să dovedeşti că vrei asta. Dacă te-ai hotărât să participi, poţi găsi talonul în revista COSMOPOLITAN, în farmaciile Sensiblu și pe site-ul sensiblu.com. Regulamentul concursului se găsește de asemenea pe site-ul SENSIBLU.

Participantele vor fi selectate de un juriu specializat, iar ca finalistă, te vei putea afirma prin modul în care vei aborda probele de concurs. Finala are loc în data de 26 noiembrie și va stabili câştigătoarea care va deveni celebră reprezentând brandul Nº7 în România. Înscriindu-te în concurs, poţi câştiga premii extraordinare:

  • un week-end la Londra şi bani pentru cumpărături
  • participarea la o finală specială alături de COSMOPOLITAN
  • şedinţă de make-up cu un make-up artist profesionist
  • cadouri Nº 7

Concursul BOOTS Nº 7 îşi propune să facă dintr-o fată obişnuită imaginea unui brand de cosmetice. „Vrei să fii imaginea Nº 7 în România?” este un concurs adresat tuturor fetelor preocupate de aspectul lor fizic dar şi de persoanele din jurul lor, fiind dinamice şi active, cu aspiraţii şi dornice să se facă cunoscute.

„Acest concurs are ca scop identificarea unei fete obişnuite, dar expresive şi cu aspiraţii, care să reprezinte brandul BOOTS Nº7 în România. Am ales să organizăm acest concurs pentru că BOOTS Nº 7 înseamnă un nou concept despre frumuseţe”, a declarat Dana Mihai, brand manager BOOTS.

Mult succes! ;)

9 thoughts on “Se caută o fată frumoasă. Şi deşteaptă. Şi cu personalitate”

  1. @maddy: nu m-am referit la faptul ca nu ar exista asemenea persoane, m-am referit la faptul ca e prosteala. ametesc femeile, pentru a-si vinde produsele. parerea mea.

  2. si desteapta si frumoasa si cu persnalitate? pacat ca nu mi-am pus in gand sa promovez firme de cosmetice. :P

    Lasand gluma la o parte ce mi se pare interesant e modul de promovare a campaniei in online. Observ pattern-ul ;)

  3. Pingback: Kill Me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.