Se întâmplă ceva ciudat

Ai zice că un om care lucrează cu platforma WordPress de vreo cinci ani, dacă nu chiar mai mult, ar trebui s-o viseze. Nu numai că n-o ştiu atât de bine, dar se mai întâmplă chestii precum cea de azi, când în loc de homepage vizitatorul este redirecţionat către cel mai recent articol publicat pe blog, şi nu ştiu ce am greşit şi ce să mai fac.

În ultimele zile am instalat plugin-uri care să-mi redirecţioneze toate articolele către noul permalink [dacă înainte link-urile erau de forma denisuca.com/titlu-articol.html, acum sunt denisuca.com/2012/titlu-articol.html] şi bănuiesc că de acolo mi se trage. Dacă până deseară nu reuşesc să rezolv problema cu oamenii de la hosting, care au fost întotdeauna foarte săritori şi m-au ajutat când am mai făcut prostii, vă rog pe voi, cei care vă pricepeţi, să mă ajutaţi cumva. 

Înainte de a publica articolul „Probleme de gospodină”, cel care acum „ţine loc” de homepage, am observat că în momentul în care dădeam click pe „Preview” blogul o luase razna şi mă ducea la „Edit posts”, unde văd lista tuturor articolelor. I-am dat, totuşi, „publish” şi de atunci nu mai am homepage.

Ce am făcut??? :((

Update: am dezactivat pluginul Redirection [link aici, nu îl recomand!], pe care îl instalasem ca să nu am probleme odată cu schimbarea structurii permalink-urilor. Ciudat e că abia la câteva zile de când l-am instalat a început să îmi facă probleme. Acu’, dacă nu puteţi accesa articole mai vechi sau dacă atunci când intraţi din reader vă dă cu virgulă, vă rog să-mi spuneţi, ca să văd ce naiba fac mai departe.

Nu era de la hosting problema, era de la faptul că am încercat să „repar” ceva ce nu era stricat. Din dorinţa de a schimba structura link-urilor, am bulit tot blogul pentru aprox. două ore. Să nu faceţi ca mine!

5 thoughts on “Se întâmplă ceva ciudat”

  1. Din câte observ eu e posibil să ai ceva probleme. No kidding. De gospodină. Verifică permalink-urile prin setări. BTW, la accesarea articolului din reader dă(dea) ceva eroare…

  2. In prima faza, de fapt cel mai important lucru… incearca sa nu te mai panichezi cand se intampla ceva. Nu ajuta la nimic, ba din contra, iti blocheaza concentrarea.

    Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.