Second hand-uri cu pretenții de magazine de lux

Am intrat în două seconduri mai „spălate” din Hunedoara: prețuri aproape cât hainele noi. Unul chiar avea pretenția că vinde haine calitatea I și nu-mai-știu-cum, dar erau aceleași tricouri obosite, pe care se vedea clar că au mai fost purtate, pantaloni decolorați, accesorii defecte (geantă căreia îi lipsea un element decorativ, teniși murdari). Celălalt avea niște chestii deosebite, dar pantaloni la 25 de lei, halat de baie din care curg ațele la același preț… mi se par prețuri exagerate. 

E adevărat că m-am obișnuit ca de fiecare dată când merg la Humana în Deva să găsesc măcar un articol de calitate (realmente calitatea întâi, nu baliverne) la preț mic. Prețurile de la Humana începeau de sus (20-30 de lei bucata) și ajungeau la 1 leu, în ultima zi înainte de schimbarea stocului. Acum au schimbat sistemul, trebuie să ajung să văd cum e.

Probabil de asta mi se pare că ar trebui să ne scoatem deștu’ și să ne mai uităm un pic și în jur, la oamenii care cumpără hainele, la prețurile hainelor noi etc.

Oricum s-ar numi, un second hand e un second hand. Luxul l-au avut ăia care au purtat hainele prima dată. Noi suntem cetățenii de mâna a doua.

Și când ai Takko, C&A sau chiar H&M în orașul vecin (la Shop City Deva), prețurilor nesimțite nu te mai țin mult timp în business. Mai sunt prin Hunedoara și ceva „outlet-uri”, dar nu le prevăd viața prea lungă, cu prețurile pe care le afișează.

3 thoughts on “Second hand-uri cu pretenții de magazine de lux”

  1. Pe la inceput de mai, eu in vizita in Cluj si sunt genul care plec de dimineata si verific fiecare straduta si mai vin seara la culcare. Imi dau seama ca se anunta zi cu soare maxim, eu n-am nimic pe cap, deci eram in pericol de insolatie. Ce sa cumpar, ce sa cumpar? In centru nu dau de nici o chinezarie care sa aiba vreo sapca, intru chiar intr-un magazin care vindea basmale cu gand ca imi pun un batic sexy pe cap dar avea numai d-alea groase, de mamaie, cand vad salvarea si anume un SH. Intru si hotarata ochesc o palariuta, ajung la casa si cand s-o platesc… 90 lei (noua zeci de lei) CAAAT? Si vine raspunsul… Dar doamna, e de firma… uitati eticheta…. Am spus clar sa imi dea ceva de 20 de lei, n-a avut, cea mai ieftina a fost 25. SECOND HAND. Am luat-o fara sa clipesc, chilipir curat, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.