Servus, toti!

Îl ştiţi pe Gaben: cel mai simpatic moroşan şi cel mai vorbăreţ videoblogger din .ro. Dacă nu-l ştiţi, înseamnă că:

  1. nu aţi urmat recomandarea mea din aprilie 2011 [ruşinică!];
  2. vă învârtiţi prin cercurile greşite din online-ul românesc;
  3. nu aţi mai intrat pe Internet de cel puţin juma’ de an [aşa ceva nu există!].

Oricare ar fi motivul, de acum nu mai aveţi nici o scuză să ziceţi că nu aţi auzit de Gaben. Şi ca să vedeţi cât sunteţi de în urmă cu noutăţile, Gaben are deja mulţi fani – trei suntem numai la mine-acasă, deci ştiu ce spun -, care fani i-au cerut să le vândă tricouri cu el!

Nu şi-a pus omul faţa pe tricouri, este un tip foarte modest, atât de modest, încât atunci când i-am spus cât de drag mi-e, s-a fâstâcit şi a rămas fără cuvinte. A pus, în schimb, patru replici deja celebre: “Servus, toti!”, “V-am ţucat!”, “GPS misogin: Tu nebună! Meri mai încet! 30 maxim!” şi “25 de mililitri – cantitatea maximă de otravă* – 1 deţ; * – horincă de maramu > 50°”.

Fiecare tricou cu Gaben costă 45 de lei, dintre care 10 lei reprezintă transportul, iar 10 lei vor fi donaţi pentru Mino şi Georgi. Jos pălăria, Gaben, pentru aşa un gest frumos!

5 thoughts on “Servus, toti!”

  1. Toate is faine, dar cand am citit pe pagina de facebook a lui Tepestini, despre Gaben, nu mi-a trecut prin cap ca poate fi el. Mai tarziu cand am intrat pe pagina lui … am ramas masca.
    Isi merita toate laudele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.