Sgrassatore Universale Chante Clair, un produs senzaţional

sgrassatore universale chante clairDe fiecare dată când ajung într-o ţară cu apă caldă din vestul Europei, e musai să intru într-un supermarket şi să aduc acasă ceva produse de curăţenie. Mama se bucură de ele mai mult decât de orice alt cadou, iar eu am ocazia să încerc şi altceva în afară de cele trei sau patru branduri mai acătării care se găsesc la noi.

Luna trecută am avut privilegiul de a afla „secretele” gospodinelor italience chiar de la una de-a lor: prietena la care am stat mi-a spus exact ce să cumpăr şi de unde. Mi-a recomandat degresantul universal Chante Clair, cu „profumo din Marsiglia”. Nu numai că e foarte bun şi îşi face treaba senzaţional, dar mai şi miroase într-un mare fel. Îmi vine să plâng de ciudă că am cumpărat doar trei sticle, dintre care una şi-a luat-o Mama la Casa Piticilor de la ţară. 

Şi uite-aşa am ajuns să asociez, din punct de vedere al „cumpărătorului profesionist”, fiecare ţară pe care am vizitat-o cu câte un produs de excepţie:

Degresantul universal Chante Clair costă aproximativ 4 euro [2,75 + TVA în Metro] şi face toţi banii. Poate fi folosit pe orice suprafaţă, miroase foarte bine şi eu cred că am devenit un picuţ dependentă de mirosul lui. Nu ştiu ce-o să mă fac când se termină!

Are cineva drum prin Italia? ;;) Cumpăr degresant din ăsta oricând, în orice cantitate.

13 thoughts on “Sgrassatore Universale Chante Clair, un produs senzaţional”

  1. ciao a tutti… eu aduc produse din italia in romania pt mai multe magazine on-line, daca vrea cineva chanteclair sgrassatore, etc eu pot aduce tot ce doriti din torino, grazie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.