Simigeria Petru, mi-ar plăcea să vă văd şi online

Da, ştiu, aveţi un site foarte fancy-schmancy, unde aţi pus toate informaţiile de care ar putea avea nevoie clienţii. Or did you?

De exemplu, ieri am căutat o simigerie Petru în Arad de mi-a ieşit pe ochi. Am intrat eu pe foarte frumosul vostru site, am văzut că aveţi două locaţii în Arad, am ales, aşadar, să nu ocolesc oraşul în drumul meu Oradea-Deva, ci să intru şi să merg până în centru, unde ar fi urmat să dau peste măcar una dintre cele două locaţii. Ăăă… n-a fost să fie. 

În primul rând, o informaţie ca asta de mai jos mă ajută foarte puţin spre deloc. Cum să pui poze cu simigeriile, dar să nu menţionezi, naibii, adresele? OK, e deschis până la 20, dar UNDE???

locatii simigeria petruCa turist într-un oraş necunoscut, e cam greu să găseşti simigeriile Petru doar după aceste poze. Am dat click pe cea din stânga şi doar întâmplarea a făcut ca în ea să se vadă plăcuţa cu numele străzii, aşa că am băgat strada în GPS şi am colindat-o în lung şi în lat; mai mult în lung, că lată nu era. Nu am găsit nici o simigerie, de fapt, nu am prea găsit nimic deschis, pentru că era duminică la ora 18, înainte de furtună…

Data viitoare o să mă opresc la Gigi sau chiar la McDonald’s, măcar astea nu-şi ascund locaţiile de turişti!

 

18 thoughts on “Simigeria Petru, mi-ar plăcea să vă văd şi online”

 1. Eu sunt din Arad si nu stiam 2 lucruri:
  1. Ce e simigerie. M’a lamurit Dex’ul si am invatat un cuvant nou.
  2. Unde e Petru. Nici acuma nu stiu, daca e sa iau covrigi ma duc la Gigi.

 2. Eu sunt din Arad, dar nu-mi dau seama privind pozele care sunt locatiile. Probabil sunt ascunse bine ca in centru sigur nu sunt.
  @Mielu – cred ca toata lumea a citit Caragiale, dar „simigerie” este un cuvant asa de putin folosit (spre deloc), cel putin in Arad, incat sunt sigura ca multi nu stiu ce inseamna exact. Si pe mine m-a ajutat DEX-ul (banuiam ceva, dar am vrut sa ma edific)

 3. :) daca ma intrebai, iti ziceam „in Arad, Gigi, cum vii din Cluj si mergi spre Timisoara, chiar la strasse, rulou cu mac”
  Am trecut de „n” ori prin Arad insa n-am vazut nici un Petru :)

 4. gata, stiu unde e in Arad. pe singura strada pietonala, Str. Metianu. daca vii cu masina n`ai unde parca nici daca sacrifici cu o noapte inainte un cocos negru in cimitir pentru ca zona Teatrului e plina ochi. cand o sa fiu prin zona o sa iau un covrig de curiozitate. le`ai facut reclama buna Denisa, m`ai facut curioasa :)

  1. Păi pe Meţianu ne-am plimbat noi în sus şi-n jos, dar nu am găsit nici urmă de simigerie Petru! Am văzut într-o poză indicatorul cu Str. Meţianu, am căutat-o, am parcat şi am luat-o la pas. Şi nu am găsit, damn it.
   Să iei COVRIDOG picant!

 5. Denisa, poza din stanga nu imi dau seama unde e, dar cea din dreapta pare sa fie la Podgoria (nu exista aradean sa nu stie unde-i asta) vizavi de statia de tramvai care duce spre Micalaca, adica pt nonaradeni, cum vii dinspre Deva, intri in oras, treci de pasaj si mai mergi pana chiar inainte de prima intersectie mare (aia cu Catedrala Ortodoxa) si unde voi ati face dreapta spre Oradea. Ei, undeva pe stanga aproape de intersectie, in zona cladirilor vechi. Dar neaparat cautati loc de parcare inainte, ca pe acolo cam greu…
  Sper sa fi fost de folos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.