Şmen.ro, la un anişor

Update: Am pus pozele pe Facebook.

Site-ul smen.ro a împlinit, zilele trecute, un an de existenţă, motiv pentru care domnul Alex Blogu [nume predestinat, da?! Cum era să fie inginer constructor sau medic veterniar sau chiar, doamne, iartă-mă, preot? Cum să fii altceva decât blogger în era web 2.0, când te numeşti Blogu?!] şi doamna lui ne-au invitat la Timişoara, ca să ne dăm.

:D

Şi ne-am dat… şi a curs multă bere, şi în halbe, şi în pahare, dar mai ales pe furtune şi pe jos! S-au gândit cei de la Şmen că ar fi şmen de tot să facă cel mai mare beer bong din România [într-un spaţiu închis], iar „omologator” al acestui record neoficial nu putea fi altcineva decât al meu-al meu-al meu-al meu. Nu ştiu dacă o omologare oficială poate fi făcută de către un participant la doborârea recordului, cert este că Sebi a putut să şi bea şi să şi omologheze. Bere să fie, că face el să fie bine!

Party-ul, în mod evident, s-a ţinut în cel mai fain pubuţ România, adică în Little Pub. Chiar dacă pub-ul este situat pe strada Cuvin, vineri seară s-a băut bere, multă bere. Amfitrioni – domnii Andrei Crivăţ şi Ovidiu Sîrb. Invitaţi de seamă: Nebuloasa, Cristina TM, Corina Săftescu-Jescu, Richie, Diana „Şmozeneu” Câmpean, Alex Bleau [care am înţeles că şi-a doborât un record personal la party-ul ăsta], Tudor „Revine” „Apare Bilunar” Sîrb, Tac’su [care, aşa cum i-am spus lui Ovi, are toate şansele să-i transforme pe ăştia micii în Fi-su1 şi Fi-su2], Bogdan Moldoveanu [născut pe şasă mai!], Cosmin Eparu şi alte persoane care încă n-au fost tăguite în albumul de pe Facebook. A fost foarte fain, mulţam de invitaţie!

Atenţie! Dacă vă faceţi degrabă cont pe şmen.ro, primiţi un badge de early adopter, care atestă că aţi fost printre primii 1.000 de şmembri care şi-au dat. Ăsta cu „a-şi da” e un lucru care ţine de Timişoara, aşa cum e şi expresia „E OK, băăă!”. Dar trebuie să le auzi de la ei, adică de la timişoreni, ca să le înţelegi şi să-ţi placă. Oricum, e OK, băăă!

Mai vreau! La mulţi ani, Şmen.ro!

5 thoughts on “Şmen.ro, la un anişor”

  1. Pingback: Aniversare 1 an de Smen.ro in Little Pub Timisoara | adleras.ro
  2. Pingback: Smen Party! | Alex Blogu - comunicare online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.