Știrile PRO TV drinking game

După ce Andreea Esca citește prima parte a știrii, vedem câteva secunde doar cu imagini, după care începe să vorbească un bărbat pe care nu îl vedem niciodată,  dar cu o voce distinctă.

Ei bine, domnul ăsta mereu își începe monologul cu câte un pronume demonstrativ:

  • Acest domn s-a trezit cu conturile blocate
  • Acești tineri vor să facă te miri ce
  • Aceste case stau să se dărâme
  • Această femeie a traversat strada printr-un loc nepermis
  • etc.

Dacă vă plictisiți acasă la ora 19 sau mai târziu, cand Știrile PRO TV sunt difuzate în reluare, vă propun un drinking game – sau „joc de băut”: pregătiți o sticlă de tărie și mai multe pahare. Le umpleți pe toate și de fiecare dată cand auziți „acest”, „acesta”, „această”, „aceasta” ș.a.m.d., dați paharul [OK, conținutul lui] pe gât.

În felul ăsta, chiar dacă prezintă evenimente nasoale, știrile vor fi mai ușor de suportat. 

Foto: Shots, de pe Shutterstock

3 thoughts on “Știrile PRO TV drinking game”

  1. He he,uite o fata normala.Ce bine ca avem telecomanda,zic ca-i mai bine decat sa ma apuc de dat pe gat bautura de fiecare data cand aud aceleasi cuvinte si expresii pe care am ajuns sa le stiu pe derost,ca as intra in coma alcoolica:))mai bine schimb.Chiar vorbeam cu cineva zilele trecute ca nu mai pot cu coana Fresca,pardon Esca si cu stirile lor de 2 lei,reporteri care-si arunca zapada in cap unii altora sa sublinieze gravitate viscolului cand stratul de zapada are 5cm,bufnita inotatoare care a ajuns subiect de stiri 3 zile la rand si multe alte tampenii relatate in aceleasi fraze si cuvinte…s-or fi terminat cuvintele limbii romane si nu mai stiu eu:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.