Sunt o oaie!

hanorac1 Ştiţi cât de mult îmi place brandul Sheepses, da? Ei bine, fetele drăguţe de la Sheepses [=pluralul afectiv imaginar pentru substantivul defectiv de plural „sheep”] mi-au făcut hanoracul din imagine, pe care am cerut să-mi scrie „Sunt o oaie” şi… dar mai bine vedeţi mai jos ce scrie pe el.

Sebi şi tata au primit şi ei câte un hanorac. Le las lor plăcerea de a se lăuda cu ele. Totuşi, eu zic că al meu e cel mai fain. :D În plus, este cel mai călduros hanorac pe care l-am avut vreodată.

hanorac2

Idioţilor care vor face mişto de faptul că mi-am scris pe hanorac „sunt o oaie” le spun de pe acum că nu le va creşte mai mare după asta. Le-a rămas mică şi după ce au comentat poza de aici şi în general nu cred că puţa le creşte atunci când fac mişto de câte o poză de pe net. Dar e bine că speră. Speranţa moare ultima. :D

10 thoughts on “Sunt o oaie!”

  1. Adi, noi am luat trei bucăţi plus personalizarea, dar hanoracul e 50 de lei şi imprimeul îl plăteşti în funcţie de mărime. Cel mai bine e să dai un mail la Sheepses cu ce vrei şi îţi vor spune preţul. Oricum, nu mai mult de 75 de lei, cred. :)

  2. Tot au boală să pună paleştile alea pe piept sânga. Cred că Andreea are probleme de vederea, sau e ceva în legătură cu mărimea… care chiar contează?! :))
    Ooops.

  3. Fain! :D Si vorba ta, chiar pare calduros. Si eu imi mai doresc vreo 2 pentru la vara ca tot am pitici pe creier ca vara asta sa ma bucur de munte, asa ca acu sunt in cautari :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.