Când cumperi ceva nou, poate că nu-i atât de nou

În lunga plimbare de ieri, am ajuns cu mama şi pe la magazinul Leonardo din Hunedoara. Încă din vitrină erau anunţate super-mega-extra reduceri, inclusiv oferte de tipul 1+1 gratis, adică la cumpărarea unui produs, primeai unul – care avea aceeaşi „bulină 1+1” – gratuit. Aşa că după ce am găsit ceea ce căutam, am încercat să mai găsesc un produs pe care să-l iau gratis. Căutarea nu a fost uşoară, pentru că magazinul era aproape gol. În cele din urmă, am dat peste o geantă [logic!] Daniel Ray destul de faină. Singurul ei defect: o cusătură puţin desfăcută, de la cât a fost plimbată din depozit în magazin şi invers, am presupus.

Ajunsă acasă, am scos hârtiile cu care geanta a fost umplută ca să arate bine. Printre ele, ce credeţi că am găsit?

geanta-de-la-leonardo

Coji de portocală uscate! Asta ce poate să însemne? Că una dintre vânzătoare a purtat-o puţin, a scăpat nişte coji de portocală şi a pus-o înapoi la vânzare? Că geanta a stat în locul în care angajatele de la Leonardo îşi mănâncă prânzul? Oricum, geanta asta nu a ajuns de la domnu’ Daniel Ray direct la mine, de asta sunt convinsă.

11 thoughts on “Când cumperi ceva nou, poate că nu-i atât de nou”

  1. Nah, stai calmă, e probabil nouă. Boii de clienţi bagă tot felul de năstruşnicii în genţi, pantofi… în general în orice gaură. :)))
    Data viitoare când intri întrun magazin mare (super, hiper etc.) aruncă o privire la standul cu coşuri de gunoi (noi) şi prin firgidere (tot noi). :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.