Tabără gratis pentru un copil care merită

Cristian şi fiica lui, Monica, doi oameni cu suflet mare, au fost inspiraţi de gestul lui Fluture şi au decis să ofere unuia sau mai mulţi copii merituoşi posibilitatea de a merge în tabără vara aceasta. Pe cheltuiala lor. Cristian şi Monica vor suporta toate cheltuielile, tot ce trebuie să facem noi este să găsim un copil care să şi merite acest cadou.

Aşa că, dacă ştiţi vreun copil sărac, dar care are rezultate foarte bune la învăţătură vă rog să lăsaţi un comentariu fie aici, fie la Monica pe blog.

Regulile propuse de ei sunt următoarele:

 1. Elev (elevă) în clasele I-VIII
 2. Rezultate la învăţătură bune şi foarte bune (pentru clasele I-IV, calificativele din carnetul de note trebuie să fie doar FB)
 3. Să fi participat în cursul anului şcolar la cel puţin o fază superioară a Olimpiadelor.

Să vedem cine merge în tabără vara asta.

În plus, am observat că mulţi dintre cititorii mei ar fi dispuşi să doneze calculatoare vechi copiilor care au nevoie de ele. Şi eu am avut un calculator care nu-mi mai folosea, acum Dragoş mi-a adus hardul care lipsea şi peste câteva zile, verişorul meu va putea să intre aici şi să-i mulţumească printr-un comentariu scris chiar de la calculatorul lui cel nou.

Aşa că dacă mai aveţi calculatoare vechi, dar funcţionale, pe care sunteţi dispuşi să le donaţi unor copii cărora le-ar putea fi de mare folos, Cristian s-a oferit să plătească transportul acestora de la „donator” la „destinatar”. Ştiu că am cititori excepţionali, aştept propuneri, comentarii, „oferte”. Mulţumesc.

15 thoughts on “Tabără gratis pentru un copil care merită”

 1. In urma propunerilor lui Fluture, am adăugat o regula (4.) care credem că o să economiseasca timp. In acest fel putem afla detalii fără să cerem adeverinţe de salariu sau alte documente. In mod sigur Invăţătoarea sau Dirigintele cunosc situaţia materială a copilului propus. In ce priveşte tabăra, vom achita contravaloarea acesteia, unde copilul va dori să meargă cu acordul părinţilor. Limita de sumă este pentru un copil in jurul a 700 RON. Vom premia probabil si alţi copii nu numai cel de pe locul 1.
  Exemplu: Este recomandat un copil. Invăţătoarea (Invăţătorul) sau Dirigintele ne confirmă că posibilităţile materiale sunt insuficiente iar copilul doreşte şi merită să beneficieze de această oportunitate (poate exista cazul in care un copil are merite dar nu doreşte sa mearga intr-o tabără). Ne trimite copia carnetului de note şi date despre tabăra unde ar dori copilul sa meargă. Pe baza recomandării il inscriem in această listă. Cititorii il votează pe câştigător. După desemnarea câştigătorului, achităm preţul taberei.

 2. Ciudat, tu nu prea ai fost la ora de lb romana si ii ceri copilului numai FB…

  ps: sa fii, doar la imperativ negativ are un singur „i”

  Buuuu!!!!

  1. Alin, nu stiu unde anume ai vazut tu ‘sa fii’ in textul de mai sus, In alta ordine de idei, oamenii astia au venit cu o initiativa laudabila, iar tu te trezesti criticand gramatica lor sau a mea [nu-s lamurita pe cine critici, de fapt]. Iti spui Antimiorita dar critici in cel mai mioritic stil cu putinta. Think again.

 3. @alin – deci sa anulam initiativa pentru ca am mancat un „i” sau nu ? Nu cred ca trebuia sa fi avut rezultate personale spectaculoase ca sa fiu indreptatit sa rasplatesc un copil silitor.

  1. Ai dreptate, Mişu. O să modific, merci pentru atenţionare. Totuşi, de ce am impresia că fapta bună pe care vor s-o facă doi oameni este umbrită de vânătoarea de greşeli pe care a început-o un gigel aici?

 4. eu nu am vanat nicio greseala si nu cred ca asta umbreste fapta buna.
  am sesizat cand am citit si ti-am spus frumos ca sa corectezi, fara sa te critic sau ceva.

  apreciez fapta buna pe care o fac acesti 2 oameni, precum si cea pe care o face fluture si cabral. chiar cred ca acesti oameni merita tot respectul pt ca fac ceva. In Romania sunt atatia oameni cu bani care nu ajuta.

  O sa public si eu articolul la mine pe blog si o sa incerc sa fac cunoascuta aceasta initiativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.