Glewp!

Duminică s-a lansat site-ul glewp.com. Prima impresie este că e foarte mov. Apoi, te întrebi ce mai vrea şi site-ul ăsta. Încă un site de socializare? Nu avem destule?

Nu este o reţea de socializare, este un site care a fost gândit iniţial ca un forum unde utilizatorii să poată adresa întrebări – din aproape orice domeniu – şi primi răspunsuri. Numai că pe un forum poţi aştepta destul de mult până să primeşti un răspuns. Glewp va permite utilizatorilor să primească pe loc un răspuns la întrebările lor. Sistemul seamănă cu Yahoo! Ansewers, doar că poţi pune o întrebare în română şi vei primi răspunsul în aceeaşi limbă. Conversaţiile pe chat-ul Glewp se pot purta în mai multe limbi, deci Glewp nu este doar pentru români.

Ca Glewper, adică membru înregistrat al site-ului Glewp, poţi să deschizi o cameră de chat cu un alt membru. De fapt, poţi să-ţi creezi propriul chatroom, „tarlaua” ta, unde tai şi spânzuri. Vestea bună pentru cei cărora nu le place culoarea mov este că tema poate fi personalizată; după ce ţi-ai creat un cont, poţi schimba culorile în care vezi site-ul.

Şi o chestie foarte faină: dacă scrii pe blogul sau site-ul tău despre Glewp şi devii cel mai bun referrer pentru perioada 1 aprilie – 1 mai, poţi câştiga 200 de euro [detalii aici]. Numa’ bine! :D

5 thoughts on “Glewp!”

  1. Glewp vine de la picatura apei de la robinet. Daca stai sa analizezi cand mai cade cate un strop din robinet iti vei da seama ca zgomotul este asemenator „glewp”

    Cel mai bine zic eu realizezi sunetul produs din filme, care afiseaza segvente cu picaturile apei de la robinete.

    P.S. A nu se crede ca sunt in spatele proiectului, sunt doar un amic cu unul din baieti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.