Tag: Ce-a fost bun / rău în 2007

Leapşă primită de la Marius Sescu.

Eu am făcut deja un bilanţ al anului 2007 şi a ieşit pozitiv, dar să le luăm pe rând…

Bun:

În ce mă priveşte, am învăţat destule lucruri noi anul trecut.

Am cunoscut mulţi oameni de treabă, am ajuns pentru prima dată în Austria, unde m-am îndrăgostit „la prima vedere” de Salzburg, am făcut mii de poze – unele chiar foarte reuşite, aşa, fără pic de modestie -, am ajuns pentru prima dată în Bulgaria, datorită blogului şi mulţumită lui Sebi şi, desigur, dragilor de la Neogen, fără de care multe dintre toate cele ce mi se întâmplă acum n-ar fi fost posibile [şi vorbesc serios!].

Am reuşit performanţa de a fi angajată pentru a treia oară de aceeaşi firmă. După două demisii! Vă daţi seama cât pot fi de simpatici oamenii ăia? Cum să nu-i iubeşti? Cum să mai vrei să pleci?

Tot la categoria satisfacţiilor obţinute de pe urma blogului mai pot trece un job care mi-a fost oferit de o persoană care nu mă cunoştea personal, dar îmi citea blogul. You gotta love that!

Bun mai e şi faptul că am o familie superbă. Părinţii mei sunt cei mai de treabă, cei mai tineri şi cei mai frumoşi. Şi, ca să fie postul ăsta dulce până la limita diabetului, se iubesc şi ne iubim enorm.

Nu cred că mai e nevoie să spun că relaţia cu Sebi e unul dintre cele mai bune lucruri pe 2007, nu?

Rău:

Nu-mi place că nu mi-am ţinut promisiunile pe care mi le-am făcut la începutul anului. Erau doar trei lucruri majore, dar două s-au „pierdut” pe drum. Nu am renunţat la el, doar că nu le-am dus la îndeplinire, încă. Aşa că au devenit restanţele pentru 2008:

  • să învăţ limba germană la un nivel decent
  • să învăţ să conduc şi, bineînţeles, să-mi iau permisul de conducere.

Alte „to do”-uri pentru anul ăsta ar fi o maşină, dar nu e musai, şi să ajung la unul din concertele Bon Jovi din Barcelona sau Viena, în luna iunie. Şi dacă or mai fi şi altele, sigur o să le public aici.

3 thoughts on “Tag: Ce-a fost bun / rău în 2007”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.