Tag: România mea este…

Am rămas datoare cu răspunsul la o leapşă primită de la Orădeanul:

România mea este… o ţară interesantă. De fapt, ea, ţara, e frumoasă. Are “di tăti” [chestiile alea cu care ne tot lăudăm noi]: munte, mare, Deltă, oraşe vechi şi frumoase, în fine, tot tacâmul.

Din păcate, toate minunile astea din România mea nu sunt nicicum promovate, oamenii sunt, în marea lor majoritate, aşa cum ştim cu toţii că sunt, iar cei pe care nu îi pot numi demnitari, pentru că este un cuvânt care te duce cu gândul la demnitate, nu sunt altceva decât o adunătură de scursuri nesimţiţi. Nişte “băieţi deştepţi” care îşi urmăresc doar propriile  interese.

Scurt şi cam sec…

7 thoughts on “Tag: România mea este…”

  1. Asta este parerea voastra despre tara noastra? WOW….cine sunteti mai? De pe ce planeta veniti…ce iubiti voi, de fapt?

    Ma cutremur…

  2. Denisa, daca nu-ti iubesti tara, radacinile, atunci uiti cine esti si de unde vii. Nu spun sa iubim oamenii, prietenii poti sa ti-i alegi, dar tara nu ai cum sa n-o iubesti. Iarta-ma, sunt unul din oamenii care crede in tineretul Romaniei, in inteligenta lui, ca dovada si aceste bloguri fantastice…dar tare mi-as dori ca pe langa taguri, lepse si poezii de dragoste, sa va structurati si o scara sufleteasca a valorilor, o scara ce trebuie neaparat sa inceapa cu locul unde te-ai nascut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.