Târg de nunţi la Hunedoara

Art Mariage Fest, ediţia a doua, organizat de agenţia Art Plus, are loc la Hotelul Rusca din Hunedoara, în perioada 15-17 februarie. Adică mai puteţi merge sâmbătă, 16 februarie, între orele 10 şi 20 şi duminică, 17 februarie, între orele 10 şi 19.

Eu am fost vineri, cu Sebi. Ne-au plăcut unele invitaţii vesele, un tort portocaliu enorm şi ceva perdele de lumini [dar astea sunt detalii la care vom ajunge după ce trecem de celelalte… hopuri]. Sunt expuse şi rochii de mireasă, dar nici până acolo nu mă pot gândi. Prea elegante… uff!

Biletul de intrare costă un leu.

ART MARIAGE FEST - tort portocaliu

Restul fotografiilor le găsiţi aici.

2 thoughts on “Târg de nunţi la Hunedoara”

  1. sa fie oare targul pt oamenii de rand care 40% scurma , fura , intermediaza fier vechi?oare cand dumnezeu o sa se termine toata nenorocirea asta tip africa? caci numai acolo poti sa mai intalnesti expo de lux langa o groapa comuna

  2. sefule, daca nu avem voie sa mai facem nunti sa ne spui. pana si in razboi e nevoie de spectacole. sau daca toti suntem saraci este mai bine . poate cei care joaca table in fata blocului ar fi preocupati si de viata lorin loc sa stea si sa sa lamentaze. sau trebuie sa vina tatucul si sa ne dea.ce varsta ai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.