Testăm beri internaționale (feat. Lora)

Mie mi-a plăcut dintotdeauna să testez chestii. Beri, not so much, că nu sunt fană a berilor, dar este Sebi, așa că am început această serie de videouri prin a testa beri cumpărate din Croația. Eram în concediu și nu aveam ce face, pentru că afară turna cu găleata, așa că ne-am făcut de lucru cu berile din dotare. Noroc că am avut frigider în cameră și le-am putut păstra reci.

Am testat berile cumpărate din Ungaria alături de Lora. Pe restul le-am testat noi doi, acasă.

Apoi am continuat cu beri belgiene și deja mai avem la rece alte și alte beri, pregătite pentru noi videouri. Sperăm să vă placă. Un pic le-am amețit pe astea belgiene, că am pus aceeași bucată și la începutul celui mai recent video, pe viitor o să fiu mai atentă când editez.

Dacă vă plac video-urile mele, mă puteți ajuta distribuindu-le și abonându-vă la canalul meu de YouTube. Pentru voi poate părea lipsit de importanță, pentru mine este foarte important. Mulțumesc!

1 thought on “Testăm beri internaționale (feat. Lora)”

  1. Si eu de fiecare data cand calatoream in diferite tari, gustam din berile locale. Pot sa spun ca berea mea preferata pe care am baut-o, a fost in Cehia, si daca imi aduc bine aminte se cheama Kozel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.