Timpul are răbdare cu televiziunile locale

M-am uitat azi pe Antena 1 Deva şi Deva TV, la ştiri şi – inevitabil – la reclamele „locale”. Şi-am văzut un reportaj despre o chelneriţă de la Ceapa Roşie care a durat aproximativ zece minute. Apoi o ştire la fel de lungă despre cum devenii au petrecut Revelionul, în număr mic, în centrul Devei. Cu „vox-uri”, cu tot tacâmul.

Au urmat reclamele, atât de lungi încât începusem să casc, la pensiuni, restaurante, firme 3 în 1 [taxi, pizzerie, nu-mai-ştiu-ce] şi aşa mai departe. În total, am pierdut vreo 30-40 de minute în faţa televizorului fără să aflu mare lucru, timp în care aş fi putut afla, de la Realitatea sau Antena 3, toate ştirile de peste zi.

Sigur, în judeţul meu se întâmplă puţine lucruri, dar de ce să ocupi atâta spaţiu de emisie ca să nu spui nimic interesant? Care să fie explicaţia?

8 thoughts on “Timpul are răbdare cu televiziunile locale”

  1. e penurie de subiecte. asta e boala oricarui ziarist la inceput de an, sa inventeze subiecte cat de cat interesante. probabil anul asta n-or avut cine stie ce inspiratie. asta este, ziaristul depinde intr-o mare proportie de institutii. a trecut vremea stirilor culese de la talpa poporului, desi n-ar fi foarte rau sa revenim acolo, pentru ca pana la urma scriem pentru oameni si ar trebui sa scriem despre ei. daca tu ai impresia ca presa locala din Deva e trista, sa o vezi pe aia din Sibiu… moooooooori de plictiseala.

  2. Da reclama de 5 minute cu tiganul ala de la Rusticiana de la Orastie :D , ce presa locala? exista asa ceva? eu cred ca nu :(( imi cer scuze pentru cei care isi fac treaba, dar asta este adevarul

  3. Mesaj pentru SCLIPI care se pare ca nu incape de mine,chiar daca
    iti raspund dupa un an de zile cred ca faci o greseala facand asemenea comentarii, dar trebue sa mai traeca mult timp ,pana cand persoanele ca tine or sa priceapa ca intr-o afacere ese nevoie si de reclama publcitara .Iar referitor la jignirea pe care mi-ai aduso astept ,scuze din partea ta .Ai face bine sa apreciezi si rezultatele obtinute din acea reclama de pe acel post de televiziune si sa ai curajul sa mi-o spui in fata .

  4. Mesaj pentru SCLIPI care se pare ca nu incape de mine,chiar daca
    iti raspund dupa un an de zile cred ca faci o greseala facand asemenea comentarii, dar trebue sa mai treaca mult timp ,pana cand persoanele ca tine or sa priceapa ca intr-o afacere este nevoie si de reclama publcitara .Iar referitor la jignirea pe care mi-ai aduso astept ,scuze din partea ta .Ai face bine sa apreciezi si rezultatele obtinute din acea reclama de pe acel post de televiziune si sa ai curajul sa mi-o spui in fata .De altfel lucrurile bune nu se apreciaza niciodata .Faptul ca am modernizat zona de pe Unirii 7 pe buzunarul meu o vede cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.