Leapşă: Ce-aş face dacă nu mi-ar fi frică

Leapşa vine de la Dugy şi întrebarea este cea din titlu: ce ai face dacă nu ţi-ar fi frică?

În general nu mi-e frică decât de lucrurile şi fenomenele pe care nu le pot controla, cum sunt bolile, moartea etc. Da, mi-e frică de moarte. Dar nu cred că pot afirma că nu fac lucrurile pe care mi le propun de teamă că mi s-ar putea întâmpla ceva. Mi-ar plăcea – chiar dacă aş face-o cu frică – să sar cu paraşuta, să sar cu coarda – bungee jumping, să zbor; încă nu s-a ivit nici o ocazie să le fac pe toate, dar când va veni vremea, n-o să spun „nu” decât dacă o să fiu gravidă. :D

Şi-ar mai fi ceva, dar din păcate face parte din categoria lucrurilor care nu se scriu pe blog.

Dau leapşa mai departe copilaşilor mei preferaţi din blogosferă: Ştefan, Dragoş şi Bogy. Şi cititorii pot spune la comentarii ce-ar face dacă nu le-ar fi frică. :)

19 thoughts on “Leapşă: Ce-aş face dacă nu mi-ar fi frică”

  1. Super tare , am inecput sa citesc scrierile tale si imi starnesc in fiecare seara un interes de nedescris….oare cum asa? nu as vrea sa te laud sa nu urce lauda unde nu trebuie dar am sa te recomand si altora.Ti-l recomand si pe al meu desi e nou si inca nu prea am scris nimic http://danny-borodi.blogspot.com/

  2. Mie imi este frica de paianjeni, gandaci ( in general insectele mai scarboase ), imi era teama de nastere ( dar acum am trecut peste si nu a fost chiar atat de dureros cum imi spuneau rudele ), si imi este teama sa nu pierd ceea ce iubesc cel mai mult pe lume ( viitorul sot si fiul ). Cam astea sunt lucrurile de care ma tem sau m-am temut.
    PS: Imi place cum scrii, in fiecare zi intru pe blogul tau sa vad ce ai mai scris, chiar daca nu comentez la orice articol .

  3. mi`e frica de nastere si mie, n`am trecut inca prin asta dar nu`mi imaginez cum e sa ai ceva care creste in tine si se misca gen alien. as vrea un copil (nu acum) dar imaginea mea cu burta aia umflata de gravida ma descurajeaza (pe moment).

  4. @ Maddy, e o senzatie minunata sa ai burtica, de-abia prin luna a 5-a incepi sa simti miscarile fatului. Cel mai misto e in ultima luna, cand ti se „deformeaza” burtica cand intinde piciorusele :P

  5. Daca nu mi-ar fi frica ca pierd ceea ce am acum, adica familie si prieteni, as face ceea ce americanii numesc „backpack” adica mi-as impacheta niste lucruri de stricta necesitate in rucsacul cel mare, de excursie, si as pleca in calatorie, doar cu buletin si pasaport, cu „ia-ma, nene”. Nu mi-ar fi frica de eventualele pericole de pe drum, ci doar de faptul ca, probabil, ai mei m-ar trimite pe la „glumeti”, intr-o camera capitonata.

  6. Frica, ce-i aia frica? hihihi. Mie mi-e de doua lucruri: de serpi si de rechini. Imi place la nebunie sa inot noaptea si am patit de nenumarate ori, la Cincis sau la Faerag, sa ma apuce, asa, un fior… daca e vreun rechin. Desi eram in lac de apa dulce in creier de munte :)) deh, creierul nu-l poti manevra. Si de serpi cred ca m-am vindecat dupa ultima intalnire cu o vipera pe Cetate, acu vreo 15 ani. Bine, de-atunci n-am mai vazut niciunul foarte aproape, asa ca n-as putea baga mana in foc.

  7. as face orice pentru a produce bani…droguri,proxenetism,masini furate si orice din gama activitati „ilegale” chiar si asasin platit mi`ar placea atata timp cat tinta este un om foarte rau(politician,criminal).

  8. Pingback: Frica – o inghetata ce se topeste | Mihail Musat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.