„Tot ce vreau de la tine” sau „Ce vreau de la tine – tot!”

Tot ce vreau de la tine e doar o privire…
…și-o primă întâlnire numai lapte și miere
…și-o nuntă ca-n povești, numai lapte și miere
…și-o lună de miere, numai lapte și miere [hello stupid]
…și-o casă nu-știu-cum, numai lapte și miere
…și-un băiețel cu ochii tăi, tot numai lapte și miere

E o reclamă care rulează enervant de des pe TV în perioada asta, la Măgura, „prăjiturica prăjiturelelor”. Reclama asta mi se pare stupidă de la început până la sfârșit: melodia cretină, sloganul care trimite cu gândul la piz sex [prăjiturica/savarina/gogoașa?] plus mesajul pe cât de trist, pe-atât de adevărat.

Orice relație începe ușurel: tot ce vreau de la tine e o privire [dacă zici „tot ce vreau”, nu mai spui și „e doar”, că te cam repeți] și-o primă întâlnire numai lapte și miere – dar continuarea îți cade greu la stomac – de fapt aș mai vrea și o nuntă scumpă, ca-n povești, o casă pentru care să plătești până-ți iasă pe ochi, un copil, ca să am un motiv întemeiat să nu mai lucrez, că deh, stau acasă și-ți cresc copilul, poate și o mașină scumpă și în general o viață numai lapte și miere.

Vezi, nu vreau mare lucru: doar totul. Și să fie numai lapte și miere, că eu sunt o prăjiturică și dacă mă superi, mă duc la mama! Cum spuneam, stupid de la prima până la ultima secundă.

18 thoughts on “„Tot ce vreau de la tine” sau „Ce vreau de la tine – tot!””

 1. Daca are de la cine sa primeasca tot…..Cine este prost? (care cere sau care primeste)…..Apropo, nu demult citisem un articolul nu stiu unde, in care se oglindea inversunarea sexului frumos in lupta de fi privita si tratata egal cu barbatii…..Probabil numai pana atunci, pana ce se iveste o ocazie…..ca „boul” sa munceasca si ea sa cheltuie…..ca doar e femeie.

 2. Mersi de pont! :) Acum m-am prins de ce-mi canta sotia „lapte si miere/lapte si miere” cand o intreb ce vrea de Sf. Andrei. :D O sa-i iau o Magura si daca-mi da cu ea in cap macar n-o sa ma doara ca-i pufoasa si e facuta din „lapte si miere/lapte si miere”. :P

 3. =)) Nici nu iti imaginezi cat de penibile imi par reclamele care ruleaza in zilele noastre pe la tv =)) Ma dau pe spate alea de la vodafone cu mica ieseala si marea intrare si alea cu femei proaste – sunt unele de confunda un odorizant de camera in piatra din Grecia si unele de toarna benzina la o masina care merge pe motorina. Nu mai vorbesc de reclamele in care se bea, la greu!

 4. Mă întreb de cine a fost gândită reclama asta: de o femeie sau de un bărbat?
  Aprpos de reclamele românești, a mai observat cineva că toți bărbații într 30-40 de ani din reclamele românești au ușoară calviție, burtica de bere și un aspect cam neîngrijit? Să fie ăsta prototipul bărbatului român căsătorit? =)))))))))

 5. Tot ce vreau de la tine,e doar o privire…
  Si o prima intalnire,numai lapte si miere
  Si o nunta ca-n povesti numai lapre si miere
  Si o luna da miere,numai lapte si miere
  Si un copil cu ochii tai, numai lapte si miere
  Si o casuta draguta tot numai lapte si miere
  Si o viata numai lapte si miereeee…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.