Tu cât de homoindooris ai fost zilele astea?

Week-end-ul trecut am ieşit din casă, mai mult forţată de împrejurări. Vremea urâtă m-ar fi ţinut, în mod normal, în faţa calculatorului, cu o cafea în mână şi mouse-ul în cealaltă, dar când ţi se mărită cea mai bună prietenă, nu prea ai de ales. Aşa că am făcut nişte calcule şi-am ajuns la concluzia că în week-end n-am fost chiar Homo Indooris Peacasus Frecatus.

Problema este că mi-am făcut încă o dată testul şi rezultatul este acelaşi – chiar dacă nu-s mândră de asta, sunt HIPF!

Ce-i drept, nu există zi în care să nu stau măcar cinci ore în faţa calculatorului, fie el laptop sau desktop, două în bucătărie, la televizor sau la o poveste cu ai mei, şi măcar opt ore în pat, dormind adânc. Şi să nu credeţi că restul de nouă ore le petrec zburdând pe imaş, cum sugerează una dintre variantele de răspuns la testul Homo Indooris; am zis că stau cel puţin cinci ore la calculator, dar lunea, marţea şi miercurea, când sunt la redacţie, stau şi câte 12 ore în faţa monitorului.

Voi v-aţi făcut testul Homo Indooris? Cât de „peacasus frecatus” sunteţi? :D Dau leapşa mai departe către Hoinaru şi Robintel. Şi dacă mai vreţi s-o preluaţi, simţiţi-vă liberi s-o faceţi. Zilele astea suntem cu toţii „peacasus frecatus”, mai ales de când au început ploile.

5 thoughts on “Tu cât de homoindooris ai fost zilele astea?”

  1. @Cristina: la fel si mie. Eroarea cu care ma localizeaza cei ce ma cauta si se asteapta sa fiu acasa e de ordinul miilor de km.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.