Ultima bucăţică de Hershey’s

hersheys chocolate Tocmai mănânc ultimele trei bucăţi dintr-o ciocolată Hershey’s cu lapte – pe care nici nu mai ştiu exact dacă o aveam de la Ştefan sau de la Dana, verişoara mea. Şi nici nu mai contează acum de la cine era, contează că nu mai este.

Am o mare durere: vreau ciocolată americană Hershey’s în România. Ştiu că o să coste mai mult, doar şi Mozartkugel, care se fac în Austria [doh!], se găsesc doar prin benzinării şi sunt foarte scumpe, dar măcar alea se găsesc şi la noi. Hershey’s când o să realizeze că în România există cineva [da, da, eu] care mănâncă din ciocolata făcută de ei foarte rar, şi asta pentru că nu are de unde s-o cumpere?!

Gata, când apăs pe Publish se va fi dus şi ultima bucăţică. :(

18 thoughts on “Ultima bucăţică de Hershey’s”

  1. Unii duc dorul ciocolatei din Romania si altii vor din asta americana. Eu vreau cioco cu rom. Mai e si Candburry (sau cum s-o scrie) prin magazine. Din asta ai mancat?:-)

  2. De cand sunt in state (adik de vreo 2 luni jumate) duc dorul incredibil ciocolatei milka. Hershey’s e cam singura ciocolata care se gaseste aici si mie sincer nu imi place delooc.

  3. Incearca Lindt, da` din Ungaria… mie imi place cea amaruie (99% Cacao); daca vrei un gust deosebit incearc-o cea amaruie cu chili, e super combinatia. O alta ciocolata buna e Boci, ii place sotioarei mele. :)

  4. am mancat hershey`s de fiecare data cand o prietena buna venea din state dar nu am prea simtit nimic deosebit la gust, but again, nu prea mananc dulciuri. imi place milka cu marzipan dar din pacate nu am vazut la noi in tara.

  5. E delicioasa , eu am mancat de la un coleg . Nu stiu de unde a luat’o da cred ca i-a adus’o tata-l lui din germania… Daca chiar vrei fa o comanda de la ei dupa site :D….

  6. tu macar ai cioco dar eu nu mai gasesc americani care sa vina acasa si sa le zic ce sa aduca….si sunt si gravida…nu putea sa-mi vina pofta asta cand nu eram? :( Si eu caut de ceva timp un distribuitor prin romania, degeaba… m-am saturat de snickers si mars….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.