Un aspirator „laser, frate”

Ultima dată când familia mea a cumpărat un aspirator de praf, moneda de referinţă în România era dolarul. Pentru că e unul foarte mare, foarte puternic şi a fost destul de scump la vremea aia, uriaşul verde funcţionează şi acum bine, merci, dar se simţea nevoia unuia nou.

Nu mi-am bătut capul prea mult cu alegerea lui – trebuia să fie mic, puternic şi cât de cât ieftin. Ala că am ales un Samsung de 1.600 W, roşu ca focul. Am făcut asta în ciuda faptului că ultimul produs Samsung cumpărat [hard disk-ul extern de 2 TB] a crăpat inexplicabil la doar câteva zile de funcţionare. Mi-am încălcat, astfel, principiul de brand nazi; sper să nu regret mai târziu!

Aspiratorul a costat 199 de lei şi l-am avut a doua zi după ce am plasat comanda la eMag [care eMag, apropo, vinde acum şi cărţi, nu doar electronice, electrocasnice şi jucării! Genial, avem Amazonul nostru!]. Cel mai mult îmi place că aspiră praful de parcă de asta ar depinde viaţa lui şi, în plus, este echipat cu un filtru foarte mişto, de fapt un recipient din plastic care se montează pe tub şi care colectează toate mizeriile întâlnite în cale. Astfel, sacul din interiorul aspiratorului se umple mai greu, iar particulele mari de praf sunt adunate în filtru, care după folosire se goleşte şi se spală.

No, să-l folosesc sănătoasă! :D

14 thoughts on “Un aspirator „laser, frate””

 1. Viata lunga aspiratorului, dar si tie! Acu 2-3 luni mi-am cumparat tot un aspirator Samsung, dar pe baza de apa. Adica tot praful supt e dizolvat in lichid. Cu ocazia asta, pe langa aspirat reusesc sa si spal podeaua. Pana acum nu regret achizitia.

 2. Zici ca hardul ala a crapat la cateva zile de functionare? Am luat unul la fel cam acum 1 luna, sper sa nu patesc la fel. Cum a „crapat” mai exact?

 3. no, din asta am si eu de un an deja …. si n-am nici un motiv sa ma declar dezamagita de el :D ma ales ca am casa grea, mocheta fff deschisa la culoare si caine foaaaarte negru.
  sper sa ma tina inca 40578976 de ani de acu` incolo :)

 4. Ciocanu lu Thor: eu folosesc foarte mult „funcţia” Hibernate, aşa că de fiecare dată când computerul intra în hibernare, hardul se deconecta, iar ca să-l reconectez, îi scoteam cablul USB – din el, nu din PC – şi-l băgam la loc. Şi după câteva zile, nu multe, nu a mai mers să-l reconectez. Nu-mi permiteam să-l trimit la garanţie, pentru că deja copiasem pe el TOATE pozele, aşa că l-a desfăcut Sebi şi mi l-a transformat în hard intern. Dar măcar merge în continuare.
  Păţăşti… :(

 5. Mi-am luat si eu, dar saturat pina-n git fiind de saci. De golit sacul de cirpa sau de cautat ca un bezmetic prin magazine d-aia de hirtie (caut un sac si nu gasesc… toti sacii sa apeleze la mine!).
  No more. Asa ca mi-am luat tot un Samsung.
  @Flo cred ca si-a luat ceva similar. Mertzan de fitze frate >> http://agenda-mea.blogspot.com/2011/04/pana-la-urma-mi-am-luat-aspirator.html
  Oricum Panasonicul meu credincios si-a dat „suflatul” si nu mai poate saracul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.